2777
2789
عنوان

وضعیت قرمز😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 90 پست

اشتباه کردن بایدمدارس وهرشب اعلام میکردن که آیاتعطیله یانه!؟

اینجوری همه توشهراشون می موندن

هربیمارستانی بومی خودشوپذیرش میکرد

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشیدا 

گوه بگیرن این آدمایی که نمیفهمن نرید مسافرت یعنی چی،  بابا نریدن براتون بسه دیگه شور بی شعوری رو در آوردن   نصف کشور رو در معرض خطر قرار دادن، منم خوزستانم الان قرنطینه نیست و پره مسافره

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

افرین شما جزوع یکی ازشمالهای باشعوری,بعضیا تاپیک میزنن عقده ازکلامشون میباره ک اصن مردن نیان شمال هیچوقت انگارارث پدرشون درضمن راست میگه دیگه بشینین توخونهاتون مریض میشید همه روهم مریض میکنید حالا نری لب دریا استوری نگیری نمیمیری خواهرم برادرم حالانری شمال عشقوحالودریا قلیون هیچیت نمیش بشین خونت خواهرم برادرم شورشودراوردین قبرستهای شمال دیگ میگن جانداره عههههه بی منطقی چقدددد

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
دوست من مامان باباش قراره برن لرستان خودشم هم قراره بره تهران پیش نامزدش..😑بهش میگم نرید میگه نه ما ...

خب کرونا رو میارن به شهرشون موقع برگشت

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
از ایرونی جماعت خائن تر و وحشی تر نداریم  بعدم با پررویی تمام همه چیو میندازن گردن حکومت

دقیقا

من تو شهرمون یه دونه کرونایی نداشتیم

به لطف اصفهانیا....

الان اولین تست کرونا ک مربوط به یه اصفهانی بود مثبت شد

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

اينطوري فايده نداره عزيزم 

اينايي كه اومدن شمال اصالتا شمالي هستن اكثرشون فقط ساكن تهرانن شما بايد از فاميلا و همسايه هاتون بخوابن بستگانشونو قبول نكنن 

متاسفانه مردم شمال اونايي كه جا اجاره ميدن به فكر سود جويي هستن و هنوز خونه هاشون را به مسافرا اجاره ميدن 

تعداد اونايي كه ويلا دارن و ميان زياد نيست اونا هم زياد نميتونن ناقل باشن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ببخشیدا  گوه بگیرن این آدمایی که نمیفهمن نرید مسافرت یعنی چی،  بابا نریدن براتون بسه دیگه ...

نترس خوزستان هم اوضاعش همین میشه با بیفکری مردم

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
دوست من مامان باباش قراره برن لرستان خودشم هم قراره بره تهران پیش نامزدش..😑بهش میگم نرید میگه نه ما ...

اخه اگه اونجا هم تو خونه بمونن اشکال نداره اوناکه میرم تفریح اشکال داره بنظرم