2777
2789
عنوان

وضعیت قرمز😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 90 پست
الان اهواز فاجعه شده همه جونا دارن میمیرن الکل صنعتی وقاطیش وایتکس زدن سفیدش کردن خیلیا مردن یا کور ...

اصلاًالکل سفیدونبایدبخورن!!!!!!

ایناواسه عشق وحال میخورن ناراحتشون نباش تقصیرخودشونه!!!!!

گفتن دست وسطوح ضدعفونی بشن نه ریه ومعده...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یعنی چی انگار نه انگار که کرونا داشتن،، میخواستی چیکار کنن اوون وسط

شما چرا انقد بد واكنش ميدين؟ منظور من اين بود اصلا استرس نداشتن براشون مهم نبود كرونا دارن

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد پستت شبیه حرفای منه ک دیگه نای تایپ کردن نداشتم  دقیقا همینه 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍

والا به خدا اخه همش ميگن تهرانيا اومدن به خدا اينطوري نيست الان كسي حال سفر نداره اكثرا مال همون شهرا هستن دارن ميرن پيش خانواده هاشون اونم خانواده هاي نزديك مثل پدر و مادر 

فقط پلاك تهرانن 

والا ما هم تهراني هستيم از ترس همش تو خونه ايم حالا شمال هم  جا داريم كه بريم ولي ميگيم گرفتيم تو شهر خودمون باشيم اينا همه دارن پيش خانواده هاشون اونا نبايد قبول كنن خودشون نبايد جا اجاره بدن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بعضیا فک میکنن باکلاسی هی تای چی میش ایران فحش میدن انگارعلم غیب دارن خارج گلوبلبل ایران مسول باکفایت نداره مگرنه خیلی خوب فقط ی عده میخان لخت برن توخیابون نمیش دیگ همش دیکته ایران اخه میکنن

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
ديشب زن همسايه مون حالش بد بود ساعت١ونيم بود شوهرش اومدم دم خونمون كمك خاست شوهرم اونارو برد بيمارست ...

ان شالله که چیزی نیست عزیزم 

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
یعنی چی انگار نه انگار که کرونا داشتن،، میخواستی چیکار کنن اوون وسط

لابدخودکشی

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
والا به خدا اخه همش ميگن تهرانيا اومدن به خدا اينطوري نيست الان كسي حال سفر نداره اكثرا مال همون شهر ...

عزیزم منم نگفتم تهرانیا ک گفتم مسافر قصدم توهین به تهرانیای عزیز نبود ممکنه مسافر از هر شهری باشه فقط تهران نیست ک

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
الان اهواز فاجعه شده همه جونا دارن میمیرن الکل صنعتی وقاطیش وایتکس زدن سفیدش کردن خیلیا مردن یا کور ...

واقعا؟

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
والا به خدا اخه همش ميگن تهرانيا اومدن به خدا اينطوري نيست الان كسي حال سفر نداره اكثرا مال همون شهر ...

امکانات تهران خیلی بهترم هست واقعیته

پدرشوهرمنم بایدبره به خونه باغش سربزنه کودبریزه پای درختابنده خدانمیره میترسه میگه برم اونجابیوفتم امکانات نیس توخونه م بیوفتم بهتره...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

جهالت هم ب این نمیگن بهش میگن خریت عقل توکلشون نیست اینجورافراد

اره نباید میفروختن اینو یه دکتر ساروی هم تو کلیپش گفت ولی مسافرا هم مقصرن بخدا

اونکه ویلا داره اگه تو خونه قرنطینه باشه بره اونجا هم قرنطینه باشه عیب نداره بنظرم دوسه تا خانواده که مطمئن هستن از نظر بهداشتی باهم باشن بهتره حداقل حوصلشون سر نمیره و احتمال اینکه قرنطینه رعایت بشه بهتره من خودم اگه داشتم اینکار رو می کردم

درسته عزیزم اماببین یه عده ک مسافر بودن حالا نمیگم تهرانی شاید تهرانی نبودن چنتا ماشین مردمو ک جلوشو ...

اينا تقصير بي قانونيه عزيزم مردم افتادن به جون طرف نگران جونشه همسايش به فكر پول اجاره ويلا اون يكي هم از بي فكري دنبال شمال گردي 

مردم نبايد با هم درگير بشن جواب همه اينارو قانون بده حالا شما معلومه با شخصيتي صبح خانومه شمال بود ميگفت تهرانيا گشنن بدبختن اون يكي تهرانيه به شمالي فحش ميداد به خدا خجالت اوره همه ايراني هستيم اينا از كنترل مردم خارجه يكم دولت وارد ميشد مردم به جون هم نميافتادن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ریختن رو سر مامورا کتکشون زدن جاده هارو باز کردن

اگرهمه ی شهراروببندن این چیزاپیش نمیاد

همه ی شهرارو نه فقط یه شهر

همبن دوهفته پیش زن دایی من مادرشوازقم آووردتهران ترسیدبگیره فوت کنه مادرش...