2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست
عه چه عالی بعد چند روز تاخیر بی بی چک زدی؟من یک هفته است که حالت تهوع دارم و امروزم 24 دوره امه بزنم ...

بعد یک هفته تاخیر

ن عزیزم قبل موعد پریود خیلی کم پیش میاد نشون بده

تهوع علامت پریودم هست

من هرماه ک میخواستم پریود شم تهوع داشتم این ماه گوش شیطون کر نداشتم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
ولی بنظرم میشه آبانی باباشم آبانی خیلی آبانی ها دلسوز و مهربونن

مبارکه عزیزم. تاریخ اخرین پریودیت کی بوده. بگوتاتقریبی بهت بگم کی به دنیامیاد

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم خاصی که نه زیادولی اول صبحای کوچولوحالت تهوع دارم. زیرشکمم خیلی سفته وطرف راستش دست میکشم انگا ...

اهان انشالله به سلامتی باشه بی بی چکم زدی تا به حال؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
ولی بنظرم میشه آبانی باباشم آبانی خیلی آبانی ها دلسوز و مهربونن

نمی شه من اسفند باردار شدم ۲۸ اذر به دنیا اومدا 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اهان انشالله به سلامتی باشه بی بی چکم زدی تا به حال؟

توکل بخدا. نه بی بی چک نزدم چون الان زوده منفی بشه استرس میگیرم. من شده با13روزتاخیرهم بی بی زدم ومنفی شده😥

مبارکت باشه عزیزم.اخرین پریودت کی بوده؟؟از موعدت گذشته بود بی بی زدی یانه؟؟؟

آخرین پریودم ۱۱بهمن بود

اره یک هفته گذشته بود

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
این قرنطینه باعث شد کلی اذر ماهی لج باز سال بعد به دنیا می یان 😂😂😋😂😂

😂😂😂درباره من صدق نمیکنه

چون من تنبلی تخمدان دارم و دوساله حامله نمیشدم

آخرین پریودم ۱۱بهمن بود اره یک هفته گذشته بود

بایدازاخرین پریدیت سه ماه کم کنی 7روزاضاف کنی تاتاریخ زایمانت روبفهمی

منم 3روز ازموعدم گذشته اولین روز بی‌بی زدم منفی شد ناامیدشدم☹️😔

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

مبارک باشه م تاالان ده تا ب بی زدم باسه روزتاخیر

اصلا طاقت یک هفته انتظاروندارم

بچه ها دعا کنید بی بیم زودی مثبت ب ش ه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ااا هستی نرفتی یادمه خداحافظی کردی

اره دوستام نذاشتن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
مبارکه خانومی عکسش رو میذاری؟ من عاشق بی بی مثبتم

دوس داشتم بزارم ولی بلد نیستم

واست میفرستم