2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست

عه چه عالی بعد چند روز تاخیر بی بی چک زدی؟من یک هفته است که حالت تهوع دارم و امروزم 24 دوره امه بزنم به نظرت نشون میده؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓

منم اقدام کردم ولی ب غلط کردن افتادم، هی خدا خدا میکنم باردار نشم! از ترس کرونا، خداروشکر علائم پریود دارم مثل درد سینه و بی حوصلگی و... 😊

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۹/۹/۹۹؟؟

این قرنطینه باعث شد کلی اذر ماهی لج باز سال بعد به دنیا می یان 😂😂😋😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مبارکههه بسلامتی انشالله سالم بغلش کنی برا مام دعا کن

ممنون گلم انشالله همتون مث من از ذوق مثبت شدن بی بی چک با کله از دستشویی بپرین بیرون😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
عه چه عالی بعد چند روز تاخیر بی بی چک زدی؟من یک هفته است که حالت تهوع دارم و امروزم 24 دوره امه بزنم ...

منم 23دورم هست. استرس دارم خیلی

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
ممنون گلم انشالله همتون مث من از ذوق مثبت شدن بی بی چک با کله از دستشویی بپرین بیرون😂

انشالله😂😂😂

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
به سلامتی اسمش رو چی میذاری؟ ؟😁

دختر باشه ستاره یا تبسم

پسر باشه امیررضا

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
منم 23دورم هست. استرس دارم خیلی

علائم داری؟من که مرتب دلشوره و حالت تهوع دارم کمرمم به شدت درد میکنه اما میترسم نباشم😢

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
😂😂😂😂😂😂مبارکه عزیزم  یه اذرماهی لج باز گردن افتاده نسیبت شده من یکی دارم می گما 😂😂

ولی بنظرم میشه آبانی

باباشم آبانی خیلی آبانی ها دلسوز و مهربونن

علائم داری؟من که مرتب دلشوره و حالت تهوع دارم کمرمم به شدت درد میکنه اما میترسم نباشم😢

علائم خاصی که نه زیادولی اول صبحای کوچولوحالت تهوع دارم. زیرشکمم خیلی سفته وطرف راستش دست میکشم انگاری کوچولوورم داره. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است