وروجک76 مدیر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست سلام دوستانکسی که میگفت تو این اوضاع کرونا دعا کنید باردار نباشید خودش حامله ست😂بی بی چکم مثبت شد😍 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️ 1398/12/19 | 12:30 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shr1396 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5154 مرسی گلم خیلی حس عجیب و استرس زایی اینکه یه موجود زنده ازت داره تغذیه میکنه شگفت انگیزه😍 بله البته شیرینم هست مخصوصا وقتی تکون میخوره دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 مرسی گلم خیلی حس عجیب و استرس زایی اینکه یه موجود زنده ازت داره تغذیه میکنه شگفت انگیزه😍 دلم خاست😄😍😍😅 خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 دلم خاست😄😍😍😅 عزیزم انشالله توام به زودی این احساسو تجربه کنی😘 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عزیزم انشالله توام به زودی این احساسو تجربه کنی😘 ان شاالله😍😍خداازدهنت بشنوه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
fatemeh7968 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1916 من ۲۰ باس پری میشدم نشدم عقب زدم کمر درد شدیدم دارم ک قبلا اصلا نداشتم احساس تنگی نفس و گرمی بدن و درد زیر شکم و سینمم بزرگ شده و درد میکنه امروز رفتم بی بی چک گرفتم مارک مدیکور بنظرتون خوبه؟؟ برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 من ۲۰ باس پری میشدم نشدم عقب زدم کمر درد شدیدم دارم ک قبلا اصلا نداشتم احساس تنگی نفس و گرمی بدن و د ... تاجایی که من خوندم همش نشونه بارداریه. خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
fatemeh7968 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1916 تاجایی که من خوندم همش نشونه بارداریه. اره ولی متاسفانه دیروز پری شدم و خبری از نی نی نبود😔😭 برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره ولی متاسفانه دیروز پری شدم و خبری از نی نی نبود😔😭 ان شاالله سری بعد.خیلی وقته دراقدامی؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
fatemeh7968 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1916 ان شاالله سری بعد.خیلی وقته دراقدامی؟ نه تازه ۳ ماهه عروسی کردم اقدام نکردیم ولی عقب زدم گفتم شاید یهویی شده باشه 😍 ک نشد انشالله اقدام میکنیم و خدا بخواد جواب میگیریم😍 برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️