2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست
منم 3روز ازموعدم گذشته اولین روز بی‌بی زدم منفی شد ناامیدشدم☹️😔

بعضیاکمترازیک هفته تاخیرمثبت نمیشه. بزاریک هفته بگذره اگ پریدنشدی دوباره تست بزن. توی خودبروشوربی بی هاهم نوشته که بایدیک هفته ازموعدت گذشته باشه

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂درباره من صدق نمیکنه چون من تنبلی تخمدان دارم و دوساله حامله نمیشدم

منم تنبلی دارم دوسال کشید باردار بشم 😂😂😂😂😂  صدق می کنه براتو چون اولیه باید طبیعی زایمان کنی من چون تا ۴۳ هفته صبر کردم شد اذر قرار بود ابان به دنیا بیاد نمی دونم چرا نیومد اخرشم سزارین شدم 😂😂😂😂از این وروجکها هیچ چیز  بعید نیست 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مبارکه عزیزم،علائمم داشتی یا غافلگیر شدی؟    

تاپیک قبلیم رو بخون یکی از علائمم اون بود

و اینکه نوک سینه هام شدیدا حساس شده

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
مبارکه عزیزم. تاریخ اخرین پریودیت کی بوده. بگوتاتقریبی بهت بگم کی به دنیامیاد

ممنون گلم ۱۱بهمن

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
منم 3روز ازموعدم گذشته اولین روز بی‌بی زدم منفی شد ناامیدشدم☹️😔

زود زدی گلم

من دو سه روز بود علائم داشتم

یعنی ۳-۴ روز بعد از پریودم

احتمالا18آبان بچت به دنیابیاد. ولی اگ طبیعی بخای زایمان کنی فرق داره. مثلاخواهرشوهرمن بهش گفته بودن 5اسفندبچت میادبه دنیاولی25بهمن اومد

مبارک باشه م تاالان ده تا ب بی زدم باسه روزتاخیر اصلا طاقت یک هفته انتظاروندارم بچه ها دعا کنید بی ...

انشالله

بفرما

تاریخ پریدی هام اینه 7آذر،5دی،29دی،25بهمن.این ماه آمپول اچ سی جی زدم واقدام به بارداری داشتم کی ب نظرتون بی بی چک بزنم؟