سلام مامانا دختر من چهار ماهشه و وزنش کمه شیر خشک کمکی میدم
چند روز بعد از دادن شیرخشک تاثیرشو میشه دید؟؟؟؟ من الان دو هفته است دارم آپتامیل میدم ولی تغییری نکرده میخام ببینم شیرش رو عوض کنم یا همینو ادامه بدم تا نتیجه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه برای جبران کم وزنیش میخوای فقط شیر خشک گیگوز بچه رو وزن میاره بقیه شیر خشکها در حد شیر خشو هستند منم بچه ام اوایل ۴۰۰ گرم کم کرد بود همینو داد دکتر ب هفته نکشیده وزنشو جبران کرد
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه
عزیزم شیر خشک تاثیرش رو خیلی زود نشون میده . همون 2 هفته زمان خوبیه . حتما کم میدی . مقدارش رو زیاد کن. نصف شبا زیاد بده منظورم پیمانه کم تعداد دفعات بالا
اخه فعلا با این شرایط نمیشه ببرمش بهداشت یا دکتر برای قد و وزن، از لحاظ ظاهری که تو دو هفته تغی ...
ظاهرش رو خودت متوجه نمیشی عزیزم.مثلا اگه سیصد چهارصدگرم تو دوهفته اضاف کرده باشه از رو ظاهر نمیشه فهمید.دختره خودمم شیر خشکیه ماهی۱۲۰۰تقریبا اضاف میکرد بعضی موقعها هم بیشتر الان شیش ماه رو ک رد کرد کمتر اضافه میکنه