2777
2789
عنوان

تاثیر شیر خشک

105 بازدید | 14 پست

سلام مامانا دختر من چهار ماهشه و وزنش کمه شیر خشک کمکی میدم 

چند روز بعد از دادن شیرخشک تاثیرشو میشه دید؟؟؟؟ من الان دو هفته است دارم آپتامیل میدم ولی تغییری نکرده میخام ببینم شیرش رو عوض کنم یا همینو ادامه بدم تا نتیجه؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

اگه بهش ميسازه همونو بده خوبه.

تاثيرشم هم زوده هم شايد شما متوجه نميشه چون دائم جلو چشته و تو بغلته

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برای جبران کم وزنیش میخوای فقط شیر خشک گیگوز بچه رو وزن میاره بقیه شیر خشکها در حد شیر خشو هستند منم بچه ام اوایل ۴۰۰ گرم کم کرد بود همینو داد دکتر ب هفته نکشیده وزنشو جبران کرد

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
عزیزم شیر خشک تاثیرش رو خیلی زود نشون میده . همون 2 هفته زمان خوبیه . حتما کم میدی . مقدارش رو زیاد ...

یعنی الان تو دو هفته تعییر نکرده عوض کنم شیرشو؟ 

روزی ۱۲۰ تا میدم ۶۰ تا ظهر ۶۰ تا شب

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
ن یکم صبر کن همینو ادامه بده حداقل تا ی ماه بعداز ی ماه ببر وزنش کن

اخه فعلا با این شرایط نمیشه ببرمش بهداشت یا دکتر برای قد و وزن، از لحاظ ظاهری که تو دو هفته تغییری نکرده نمیدونم والا همینو ادامه بدم یا عوض کنم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
والا به نظر من بچه کم وزن با هیچی وزن نمیگیره منم کاملا شیرخشک سوپرامیل میدم که چربیش فراوانه اما تغ ...

شاید خب اگه شیرشو عوض کنید بهتر باشه براش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
اخه فعلا با این شرایط نمیشه ببرمش بهداشت یا دکتر برای قد و وزن، از لحاظ ظاهری که تو دو هفته تغی ...

ظاهرش رو خودت متوجه نمیشی عزیزم.مثلا اگه سیصد چهارصدگرم تو دوهفته اضاف کرده باشه از رو ظاهر نمیشه فهمید.دختره خودمم شیر خشکیه ماهی۱۲۰۰تقریبا اضاف میکرد بعضی موقعها هم بیشتر الان شیش ماه رو ک رد کرد کمتر اضافه میکنه

اگه بهش ميسازه همونو بده خوبه. تاثيرشم هم زوده هم شايد شما متوجه نميشه چون دائم جلو چشته و تو بغلته

از لحاظ ساختن که خداروشکر تا حالا بعد از خوردنش بالا نیاورده شکمش هم یبوست نشده ولی از لحاظ وزنگیری تغییر قابل ملاحظه ای تو این چند روز من اصلا ندیدم

نمیدونم همینو ادامه بدم یا عوض کنم نان یا سوپرامیل بگیرم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
ظاهرش رو خودت متوجه نمیشی عزیزم.مثلا اگه سیصد چهارصدگرم تو دوهفته اضاف کرده باشه از رو ظاهر نمیشه فه ...

من به دخترم شیر خودمو میدم ولی شیرخشکم دارم کمکی میدم وزنش خوب بشه چون وزنش کمه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
از لحاظ ساختن که خداروشکر تا حالا بعد از خوردنش بالا نیاورده شکمش هم یبوست نشده ولی از لحاظ وزن ...

من سوپراميل استفاده نكردم اما از آپتاميل راضي بودم از لحاظ وزنگيري و سازش با بچه عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
یعنی الان تو دو هفته تعییر نکرده عوض کنم شیرشو؟  روزی ۱۲۰ تا میدم ۶۰ تا ظهر ۶۰ تا شب

شیرخودتو هم میخوره ؟ شیر خشک رو شبا تو خواب بده . اگه روزا بدی یواش یواش دیگه شیرخودتو نمیخوره. آپتامیل یکم کف میکنه بیومیل بخر . اونم امتحان کن . مثلا نصف شب دوبار بده. تا صبح 3تا 90 میل بده .