2777
2789

من برا کیست ۴ سانتی که داشتم قرص جلوگیری روکین داد بهم.اره ۲ ماه خوردم پاک پاک شدم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیست داشتم 3ماه قرص ال دی خوردم رفع شد .پریودم شدم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
کیست داشتی درد هم داشتی درد لگن ؟

آره گاهی اوقات دردای خیلی شدیدی داشتم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
آها مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم❤

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
خوب شد؟؟ 

آره الان دیگه ازاون درداندارم

شما درد نداشتی  درد لگن کمر؟ یا مو زائد؟  اینا هم رفع کرد؟

خیلی ببخشید موقع نزدیکی زیر دلم درد میگرفت.مو زاعد نه

.اینا فک نکنم رفع کنه.

ولی بازم بپرسین گلم

من کیست داشتم ...رفتم سونو حتی کیستم خونریزی کرده بود ..بعددکتر گف ۳ دوره باید قرص ال دی مصرف کنم از اونجایی ک بهش حساسیت داشتم قرص مارلین بهم داد..مصرف کردم کیستم از بین رف پریودیم هم منظم شد

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍