2777
2789
خیلی ببخشید موقع نزدیکی زیر دلم درد میگرفت.مو زاعد نه .اینا فک نکنم رفع کنه. ولی بازم بپرسین گلم

این چه حرفیه گلم 

اهان من دخترم  خیلی وقته درد دارم آزمایش هورمون دادم هورمونام  خوب بودن اما درد زیااد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چقدره   میخوام ال دی بخورم داغونم نمیشه بیرون هم رفت تو این روزا  کمر درد&nbs ...

اگ زیر دلت درد داره خصوصا حین رابطه احتمالا کیستت خونریزی کرده...ولی اصلا نگران نباش ..باید سونو انجام بدی سرخورد چیزی مصرف نکن

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
اخه من دخترم اما همینجوریم  زیر دلم درد میکنه

اها ..عزیزم باید حتما سونو انجام بدی تحت نظر دکتر خوب بشی..من سرخود قبلا مصرف کردم خوب ک‌نشد حتی تاریخمم بد ریخت بهم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
اره کیستم از بین رف دوتا امپول پروژسترون زدم و پریود شد 

خییییلیم درد داشتم تا جایی که گفتن اگ تحمل نکنی عمل میشی ولی من تحمل کردمو قرص خوردم خوب شدم نگران نباش چیز مشکلی نیست

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
باشه گلم ممنونم 

خواهش عزیزم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اخه من دخترم اما همینجوریم  زیر دلم درد میکنه

من مجردی  ۱روزقبل پریود و روز اول پریودی بشدت زیر دلم وتخمدان سمت چپم درد میگرعت تا سنو دادم کیست داشتم..۳ماه دکتر قرص ال دی و یه قرص دیگه داد ک خدا رو شکر خوب خوب شدم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من مجردی  ۱روزقبل پریود و روز اول پریودی بشدت زیر دلم وتخمدان سمت چپم درد میگرعت تا سنو دادم کی ...

گلم میشه نحوه مصرفش بهم بگیـ منم باید سه ماه بخورم ورق اول تموم کردم امروز چهار روزه نخوردم باید صبر کنم پری بشم یعنی..  یا اگه نشدم بعد 7روز ورق بعدی شروع کنم

گلم میشه نحوه مصرفش بهم بگیـ منم باید سه ماه بخورم ورق اول تموم کردم امروز چهار روزه نخوردم باید صبر ...

سلام عزیزم،تاپیک مال ۴سال پیش بود،،🤭ال دی رو بار اول روز۵پریودی مصرف میکنی هر شب سعی کن حتی تایم خوردنش هم ثابت باشه (مثلا هر شب ساعت۱۰)بعد از اتمام ورق اول قطع میکنی تا یک هفته ،بعد باز میخوری،

ممکن روز دوم پریودی شروع خوردن دوره ی دوم باشه،ک اشکالی نداره.

سلام عزیزم،تاپیک مال ۴سال پیش بود،،🤭ال دی رو بار اول روز۵پریودی مصرف میکنی هر شب سعی کن حتی تایم خو ...

عزیزم ال دی نیست دکتر بهم قرص سیپترون کامپاند داده. امروز چهار روزه نخوردم یعنی تا چهارشنبه که میشه 7 روز وقفه باید حتما پریود بشم.. یا اگه نشدمم شروع کنم ورق بعدی بخورم... و اینکه تو این مدت همش زیرشکمم درد میکنه انگار دقیقا درد پریودی.. یعنی بخاطر کیسته؟؟؟ شما هم درد داشتی

عزیزم ال دی نیست دکتر بهم قرص سیپترون کامپاند داده. امروز چهار روزه نخوردم یعنی تا چهارشنبه که میشه ...

نمیدونم این قرص شما روال خوردنش چطور،ولی داروهای جلو گیری همه یه مدلن،

از دکترت نپرسیدی؟

یک هفته رو بله باید صبر کنی،بله درد و حالت‌ها شو داشتم.