2777
2789
نمیدونم این قرص شما روال خوردنش چطور،ولی داروهای جلو گیری همه یه مدلن، از دکترت نپرسیدی؟ یک هفته ر ...

فرقی ندارن که قرصا یکی ان..  من گفتم نکنه باید پشت سرهم میخوردم قطع نمیکردم. بعد یعنی میشه پری نشم

فرقی ندارن که قرصا یکی ان..  من گفتم نکنه باید پشت سرهم میخوردم قطع نمیکردم. بعد یعنی میشه پری ...

نه حتما باید یک هفته وقفه بندازی،

اگه پریود نشدی حتما سونو بده،

واسه من پیش نیومده نشم..ولی بوده روز دوم موعد قرصام باشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه نشم خطر داره. باید حتما سونو بدم

خطرناک که نه،،ولی چون دارویی میخوری ک میخای پریودت تنظیم شه،ببین چرا نشده،

اگه متاهلی یهو باردار نباشی،

خطرناک که نه،،ولی چون دارویی میخوری ک میخای پریودت تنظیم شه،ببین چرا نشده، اگه متاهلی یهو باردار نب ...

من برا تنظیم پریودی که دارو نمیخورم.  برا از بین رفتن کیستم میخورم. اصلا هم اقدامی نداشتیم سه ماهه

من برا تنظیم پریودی که دارو نمیخورم.  برا از بین رفتن کیستم میخورم. اصلا هم اقدامی نداشتیم سه م ...

کیست ک با دارو از بین میره نگران نباش،داروهای گیاهی هم خوبن.

کیست ک با دارو از بین میره نگران نباش،داروهای گیاهی هم خوبن.

پس چرا هنوز درد زیاد دارم. سمت راستم درد داره و همش درد پریودی داشتم تو این ماه.  خیلی نگرانشم. من از عمل میترسم حتی فکرشم نمیتونم بکنم. اصلا قرص سیپترون کامپاند برا کیست هست واقعا؟؟ 

پس چرا هنوز درد زیاد دارم. سمت راستم درد داره و همش درد پریودی داشتم تو این ماه.  خیلی نگرانشم. ...

اسم قرصتون رو نشنیدم سرچ نزدی؟

دکتر بم ال دی داد واسه ۳ماه،و یه قرص ک فقط یک ماه خوردم.

اسم قرصتون رو نشنیدم سرچ نزدی؟ دکتر بم ال دی داد واسه ۳ماه،و یه قرص ک فقط یک ماه خوردم.

پیش سه تا دکتر رفتم گفتن همین قرص سیپترون کامپاند بخور..  ولی تو نت زده اصلا این قرص بر خلاف باور مال کیست نیست.  ولی خب خیلیا گفتن بااین قرص رفع شده کیستشون

چطوری خوردی عزیزم بعد از ورق اول 7روز نخوردی تا پریود بشی بعد از هفت روز باید ورق بعدی خوردی 

عزیزم خیلی وقت پیش بوده فراموش کردم متاسفانه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚