2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
دلم بعد اون قضیه خیلی شکست بخاطر خیلی چیزا بخاطر خیلی حرفا خیلی نگاهاا برام دعا کن خواهری

فقط به خودت فکر کن و حسابی به خودت برس، اهمیتی برای حرف و نگاه دیگران قائل نشو، چیزی بوده که خارج از قدرت تو بوده و خواست خدا بوده، ان شاءالله خدا یه بهترشو بهت میده، مطمئن باش🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
الهی خوش خبر باشی عزیزم جلو جلو به چیزی فکر نکن .. برای منم دعا کن 😢

مرسی عزیزم ان شاءالله، شما هم ناراحت نباش، من اولیو که سقط کردم مامانم گفت پشت سقط بچست همینطورم شد ، شما هم کمرتو ببند و خودتو تقویت کن که دفعه بعد نه ماه بارداریت حسابی قوی باشی❤️🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد جسمیش از یه طرف ولی تحمل کردن درد روحیش خیلی سختره من اصلا فکر نمی کردم از بین بره هیچ مشکلی نداشت تا ۸ هفته قشنگ قلب می زد اما سونو سلامت گفت سه هفته تو شکمت مرده

من نابود شدم فکر میکنم خدا بچه دیگه ای هم بهم بدههه اون حس بچه اول رو هیچوقت فراموش نمیکنم.شاید اگه ...

این چه حرفیه آخه، اگر خونه هم‌ میموندی ممکن بود اتفاق دیگه ای باعثش میشد، مطمئن باش وقتی باردار بشی و زایمان کنی دیگه به اولی فکر نمیکنی و فقط گاهی یاداوری میکنی اونم برای دیگران

درد جسمیش از یه طرف ولی تحمل کردن درد روحیش خیلی سختره من اصلا فکر نمی کردم از بین بره هیچ مشکلی ندا ...

اخی عزیزم😔علایمی نداشتی؟

مرسی عزیزم ان شاءالله، شما هم ناراحت نباش، من اولیو که سقط کردم مامانم گفت پشت سقط بچست همینطورم شد ...

کمرم رو هرشب با پودر نخود خام و تخم مرغ رسمی میبندم .. چیز دیگه ایی هست که باهاش ببندم ؟چطور تقویت کنم کمرمو ؟  ان شالله که همینطور باشه حرف مامانها درسته .. به مادرتون بگین برای منم دعا کنن 😢

درد جسمیش از یه طرف ولی تحمل کردن درد روحیش خیلی سختره من اصلا فکر نمی کردم از بین بره هیچ مشکلی ندا ...

دیگه بهش فکر نکن عزیزم  .. چیزیست که از قدرت ما خارج هست و خدا برامون صلاح دونسته ..شکرکنیم و اینجا همه برای هم دعا میکنیم تا بارداری سالمی داشته باشیم الهی زودتر حال دل هممون خوب بشه 🌹🌹🌹🌹

کمرم رو هرشب با پودر نخود خام و تخم مرغ رسمی میبندم .. چیز دیگه ایی هست که باهاش ببندم ؟چطور تقویت ک ...

تا جایی که یادمه، پودر نخود خام و قرص کمر و تخم مرغ و فکر کنم سدر هم بود، یعنی مامانم رفت عطاری گفت برای بستن کمر بعد از سقط میخوام که اینا رو داد، بعد هم برام کاچی درست کرد، مامانم میگفت سقط هم مثه زایمانه 

کمرم رو هرشب با پودر نخود خام و تخم مرغ رسمی میبندم .. چیز دیگه ایی هست که باهاش ببندم ؟چطور تقویت ک ...

چشم عزیزم حتما🙏🏻

عزیزم اینی که گفتی رو توضیح میدی منم انجام بدم،یعنی من که سه چهار ماه که گذشته از سقطم بازم جواب میده

تا جایی که یادمه، پودر نخود خام و قرص کمر و تخم مرغ و فکر کنم سدر هم بود، یعنی مامانم رفت عطاری گفت ...

دقیقا مثل زایمانه😥😥منم کاچی میخورم و پودر نخود و تخم مرغ میزنم .. قرص کمر رو شنیدم اما انجام ندادم .. ممنونم از راهنماییهات عزیزم

عزیزم اینی که گفتی رو توضیح میدی منم انجام بدم،یعنی من که سه چهار ماه که گذشته از سقطم بازم جواب مید ...

اره عزیزم مادر بزرگ همسرم به من توضیح داد .. گفت که اینها کمرم رو سفت میکنه و تقویت میشه .. توام حتما انجام بده

نخود گرفتم خودم پودرش میکنم ولی میتونی از عطاری اگه مطمین هستی بخری و با زرده ی تخم مرغ ترجیحا رسمی باشه مخلوط کنی مثل یک خمیر درمیاد .. اونو میمالی به پشت کمرت و پارچه ایی میذاری روش و با شال محکم میبندی .. شب بزن که تا صبح روکمرت باشه .. من تقریبا هر شب دارم میذارم امیدوارم که نتیجه بخش باشه .. قرص کمر هم که یکتا جون گفت منم شنیدم اما خودم امتحان نکردم .. اگه اونم قاطی کنی دیگه خیلی بهتر میشه .. راستی پودر نخود خام و زرده تخم مرغ رو که درست کردی روی مغز سرت هم بزنی میگن خوبه .. من اینکارم میکنم دوباره پارچه میذارم و با روسری سفت میبندم تا صبح

امیدوارم هممون حالمون خوب باشه .. حتما انجام بده برای تقویت کمر مناسبه