2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر خواستی بگو‌شمارشو برات بذارم، مطبش خیابان ستارخانِ من اصلا نمیتونم با دکتری که حرف نمیزنه ...

وای خیلی خوبه حتما برام بدار شماره شون رو .. و اسم دکترتون رو .. نزدیکه بهم

میتونی قرص گیر بیاری؟؟ خیلی گرونه.دونه ای فک کنم 300 با دوتا سقط میشه اگه یکماهته

همین قرصای زیرزبونی؟؟ دونه ای سیصدهزار تومن؟؟؟؟؟؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
وای خیلی خوبه حتما برام بدار شماره شون رو .. و اسم دکترتون رو .. نزدیکه بهم

دکتر مهتاب مستشار

شماره مطب: 66522071

آدرس مطب: خ ستارخان، ابتدای خ شادمان(شادمهر)، نبش کوچه گل گلاب، روزهای یکشنبه و چهارشنبه ویزیت میکنه از ساعت ۳ تا هفت

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عزیزم چون گفته بودی بهت خبر بدم برات کامنت میذارم، ببخشید که خبر خوبی ندارم!امروز سونو شدم و متاسفان ...

منم تو بیمارستان سقط کردم اما کامل دفع نشد یکم فعالیت کردم بقیه جفت دفع شد به نظرم هر چی بخوابی بدتر کامل دفع نمیشه

منم تو بیمارستان سقط کردم اما کامل دفع نشد یکم فعالیت کردم بقیه جفت دفع شد به نظرم هر چی بخوابی بدتر ...

واسه من هنوز دفع نشده چیزی، کلی جوشونده خوردم و کار کردم، طناب زدم، فعلا که چیزی نیومده... دیگه از طب اسلامی سفارش دارو دادم تا برسه دستم‌و‌مصرف کنم ببینم چی میشه

واسه من هنوز دفع نشده چیزی، کلی جوشونده خوردم و کار کردم، طناب زدم، فعلا که چیزی نیومده... دیگه از ط ...

عزیزم خیلی مواظب باش من دوبار هربار سه تا قرص گذاشتن که جنین دفع شد با دارو گیاهی فکر کنم سخت باشه افتادنش بار دوم که قرص گذاشتن من تب و لرز کردم مدام دمای بدنم چک می کردن واقعا پروسه ای که داره از زایمان سخت تره 

عزیزم خیلی مواظب باش من دوبار هربار سه تا قرص گذاشتن که جنین دفع شد با دارو گیاهی فکر کنم سخت باشه ا ...

چشم عزیزم، ممنون از راهنماییت🙏🏻🌹

دقیقا همینطوره اما نظرات همه متفاوته .. نمیدونم واقعا پیش کدوم دکتر برم 😢😢😢تهرانم

عزیزم قلب تشکیل شده بود؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔