2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
خیلی عالیه .. من دکترم اصلا حرف نمیزنه 😢

اگر خواستی بگو‌شمارشو برات بذارم، مطبش خیابان ستارخانِ

من اصلا نمیتونم با دکتری که حرف نمیزنه کنار بیام، این دکترم اینقدر خوبه که من سر پسرم که باردار بودم هربار میرفتم پیشش یه برگه سوال هم با خودم میبردم اونم چه سوالایی🤦🏻‍♀️😄، ولی با صبوری همه رو جواب میداد من خودم‌معذب میشدم بخصوص وقتی مطبش شلوغ بود، شمارشم دفعه پیش به محض اینکه دید باردارم بهم داد گفت هر وقت و ساعتی کاری داشتی زنگ بزن، ایندفعه دیگه خیلی بهش پیام میدادم اما همه رو جواب میداد

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 12 هفته خونریزی داشتم تو تعطیلات عید بود سونو جایی نتونستم برم دکتر گفت شیاف بزار هفته بعدی نوبت ...

شما هم بعد سقط رفلاکس داشتید . منم با قرص سقط کردم 14 هفته بودم 24 روز پیش ولی رفلاکس دمارم رو در اورده دارو هممصرف میکنم ولی فایده نداره

شما هم بعد سقط رفلاکس داشتید . منم با قرص سقط کردم 14 هفته بودم 24 روز پیش ولی رفلاکس دمارم رو در او ...

ارههههه شدید به خاطر قرص احساس میکردم یه گردو تو گلومه یه طرفش

سونو انجام دادم تست تیرویید مشکل نداشت خودش خوب شد بعد چهار ماه .رفلاکس درگیر بودم دارو خوردم فایده نداشت اونم تو بارداری خوب شد هرزگاهی اذیت میکنه خیلی اسید معده م میاد بالا نشسته میخوابم 

ارههههه شدید به خاطر قرص احساس میکردم یه گردو تو گلومه یه طرفش  سونو انجام دادم تست تیرویید مش ...

من از هفته 8 ریفلاکس و معده درد داشتم الانم که سقط شده بازم ادامه داره خسته شدم دکتر رفتم دارو میخورم ولی فایده نداره فکر میکردم بعد زایمان خوب میشم ولی حالا که سقط شده هم ادامه داره

[QUOTE=128539034]سلام عزیزم شبت بخیر نه عزیزم کورتاژ نکردم با قرص زیر زبانی سقط کردم من به خاطر تصادف بچه م آسیب دید ...[/QUOTE

منم الان یکماهمه یک بچه۶ماهه دارم میخام این یکی روسقط کنم ولی ازسقط وکورتاژ میترسم ایاراهی هست بدون کورتاژ سقط شه