2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورت نشه ولی بچه من تو شش هفته رفته بود تازه قلبش تپش داشت تشکیل شده بود قلبش الهی بمیرم 😔😔 ...

منم طبق سونو شش هفته و پنج روز بودم دکتر گفت جنین سالم با ضربان قلب طبیعیه، نمیدونم هنوز قلب کوچولوش میزنه یا نه😔😔😔

ان شاءالله شما هم یه بارداری بی خطر و راحت نصیبت میشه با یه نی نی سالم و صالح

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
منم طبق سونو شش هفته و پنج روز بودم دکتر گفت جنین سالم با ضربان قلب طبیعیه، نمیدونم هنوز قلب کو ...

دلم بعد اون قضیه خیلی شکست بخاطر خیلی چیزا بخاطر خیلی حرفا خیلی نگاهاا برام دعا کن خواهری

دلم بعد اون قضیه خیلی شکست بخاطر خیلی چیزا بخاطر خیلی حرفا خیلی نگاهاا برام دعا کن خواهری

عزیزم میدونم چی میگی .. منم همین حس رو دارم .. ولی بیایید برای هم دعا کنیم که زودتر حالمون خوب بشه به حرف کسی اهمیت نده

عزیزم میدونم چی میگی .. منم همین حس رو دارم .. ولی بیایید برای هم دعا کنیم که زودتر حالمون خوب بشه ب ...

انشالله عزیزم  هممون حالمون خوب بشه ولی واقعا خیلی حس بدیه الان یادش افتادم گریه دیگههه امون نمیده

ای جانم،چقدر سخته خداا،چرا سقط داشتین؟

شوهرم مشکل کم تحرکی داره احتمال میدن که از اون باشه فعلا که خودم مشکلی نداشتم

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
انشالله عزیزم  هممون حالمون خوب بشه ولی واقعا خیلی حس بدیه الان یادش افتادم گریه دیگههه امون نم ...

دیگه گریه نکن ماهمه اینجا همدردیم و باید به هم روحیه بدیم .. ایشالا صلاح خدا برات بهترین هست عزیزم ... شکرخدا روکنیم و برای هم دعاکنیم الهی زودخوب بشی و صحیح و سالم نی نی خوشگل بیاری

الهی به زودی نی نی سالم قسمتمون بشه .. من اون شش هفته بال و پری داشتم که درعرض یک هفته بعد همش شکست ...

من نابود شدم فکر میکنم خدا بچه دیگه ای هم بهم بدههه اون حس بچه اول رو هیچوقت فراموش نمیکنم.شاید اگه اون روز لعنتی خونه نشسته بودم نرفته بودم بیرون الان بچه ام کنارم بود خدا لعنت کنه منو😭😭😭😭😭😭😭

من نابود شدم فکر میکنم خدا بچه دیگه ای هم بهم بدههه اون حس بچه اول رو هیچوقت فراموش نمیکنم.شاید اگه ...

این یه اتفاق بوده عزیزدلم .‌ و خواست خدا بوده تو از کجا میدونستی که ابنطور میشه .. خودتو ناراحت نکن .. صلاحی بوده که اینطور بشه ..خدا خیلی از بنده هایی که دوستشون داره آزمایش میکنه ماهم تو امتحان الهی هستیم .. پیروز باش عزیزم و غصه نخور که همدردیم .. تا آخر باهم حرف میزنیم و همدیگه رو دلداری میدیم ..توکلت به خدا باشه