2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خونریزی دارم دکترم گفت احتمال سقط هست، میترسم از کورتاژ شدن ، همش دعا میکنم اگر صلاح در سقط شدنش ...

نترس،انشالله که میمونه برات،خیلیا بودن لک و خونریزی داشتن موندن بچه هاشون،خیلیاام سقط شدن،یکیش مثل من،من دو هفته لک بینی داشتم ی دفعه افتادم خونریزی،ی کم فقط دلم درد گرفت همین،انشالله که خیره،نترس عزیزم،من دوستم مثل من بود بچش موند،مال من سقط شد،همه مثل هم نیستن که

من سه تا سقط داشتم نابود شدم از غصه

بعد سقط غذاهای مقوی بخور و خیلی مواظب باش که عفونت نگیری 

ایشالا خدا به همین زودیا بهت یه بچه سالم بده

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
هفتع چندی عزیزجان؟

هشت هفتمه،ده روز پیش سونو شدم  جنین قلبش تشکیل شده و ضربان داشت دکتر گفت شیاف مصرف کنم و دو هفته دیگه برم سونو دوباره، منتها خونریزیم قطع نشده بهم گفت احتمال سقط هست و زودتر برم سونو که میشه چهارشنبه 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
هشت هفتمه،ده روز پیش سونو شدم  جنین قلبش تشکیل شده و ضربان داشت دکتر گفت شیاف مصرف کنم و د ...

نگران نباش،خب خداروشکر بازم پوچ نیست،بعضیا تا آخر خونریزی دارن،انقدا بودن که بچشون سالم به دنیا اومده،اصلا فکر و خیال نکن

نترس،انشالله که میمونه برات،خیلیا بودن لک و خونریزی داشتن موندن بچه هاشون،خیلیاام سقط شدن،یکیش مثل م ...

مرسی عزیزم ان شاءالله همینطور باشه، من که سپردم دست خدا گفتم هرچی بشه شکرت میکنم ولی واقعا از کورتاژ و سرکلاژ و این چیزا میترسم 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
نگران نباش،خب خداروشکر بازم پوچ نیست،بعضیا تا آخر خونریزی دارن،انقدا بودن که بچشون سالم به دنیا اومد ...

دعا کن برام ، ان شاءالله دامن خودتم سبز میشه و صاحب یه نی نی سالم و صالح میشی🙏🏻

هشت هفتمه،ده روز پیش سونو شدم  جنین قلبش تشکیل شده و ضربان داشت دکتر گفت شیاف مصرف کنم و د ...

شاید باورت نشه ولی بچه من تو شش هفته رفته بود تازه قلبش تپش داشت تشکیل شده بود قلبش الهی بمیرم 😔😔

عزیزم واست دعا میکنم ان شاالله بچه ات بمونه برا ما منتظرا هم دعا کن محتاجیم به دعا

کورتاژ درد داشت یا بیهوشت کردن؟دلیل سقط اول رو زیاد جدی نمیگیرن و پیگیری نمیکنن،انشالله دیگه اینطوری ...

هیچی نفهمیدم .. بیهوشی کامل کردند نیم ساعت تو اتاق عمل بودم ده دقیقه عمل و بعدش هم به هوش اومدم .. فقط بعد از عمل دستشویی که میرفتم میسوخت ولی هیچ دردی نبود خداروشکر