2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
الهی امین .. رشد نداشت تو هفته ۶ مونده بود 😥😥 دلیلشم نمیدونم چیه

منم همینطوری شدم عزیزم،خدا خودش کمکمون کنه،من این ماه میخوام اقدام کنم،انشالله ی روزی بیاد بهم خبرای خوب بدیم،دکتر به من گفت فقط خودتو تقویت کن،من کاچی با روغن حیوانی هرروز میخورن،تهرانی شما؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطوری شدم عزیزم،خدا خودش کمکمون کنه،من این ماه میخوام اقدام کنم،انشالله ی روزی بیاد بهم خبرای ...

بله تهرانم .. الهی که این ماه خوش خبر باشی عزیزم .. دلیل سقط شما چی بود .. الهی سلامت باشی خودت و بچت عزیزم

انشالله دوباره مامان بشیم جفتمون نگران نباش😍😍 خدا رو شکر کن مشکل ناباروری نداری میتونی باردار ...

دوسال بود نمی شدم .. وقتی شدم اینطوری شد ..خداروشکر میکنم صلاح خدا بوده .. ولی طاقتم خیلی کم و استرس دارم خیلی زیاد .. الهی امین .. الهی به زودی خوش خبر باشی عزیزدلم

بله تهرانم .. الهی که این ماه خوش خبر باشی عزیزم .. دلیل سقط شما چی بود .. الهی سلامت باشی خودت و بچ ...

من دقیقا مثل شما بودم،از اول لکه بینی داشتم،رفتم سونو گفت رشد نداشتی و بارداریت پوچه،شیافم استفاده میکردم ولی ی روز دلم درد گرفت و افتادم به خونریزی،۷هفته سقط شد،دکترم گفت دو ماه بعدش میتونی باردار شی،الان چهار ماه گذشته تقریبا،دکتر گفت نطفتون ضعیف بوده،فارماتون و پودر آندوفرتی و آمپول hmgداد که همرو فقط همسرم استفاده میکنه،فقط گفت تقویت کنین همین

دوسال بود نمی شدم .. وقتی شدم اینطوری شد ..خداروشکر میکنم صلاح خدا بوده .. ولی طاقتم خیلی کم و استرس ...

اولش سخته بعد از چند روز از یادت میره عزیزم،خدا خیلی بزرگه خودش کمکمون میکنه،ولی منم تا میشنوم کسی بارداره ناخوداگاه گریم میگیره

من دقیقا مثل شما بودم،از اول لکه بینی داشتم،رفتم سونو گفت رشد نداشتی و بارداریت پوچه،شیافم استفاده م ...

الهی این ماه خوش خبر باسی .. بعد از سقط چقدر بعدش پریود شدی؟ حداقل دوماه پریود شدی بعد میخوایی اقدام کنی؟

الهی امین .. دکترمو عوض کنم بنظرشما؟ یاپیش همون برم میشناسیدش؟

عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون،خوشحال میشم بعدها جویای احوالتون باشم یا هرتجربه ای داشتیم در اختیار هم بزاریم،واسه همدیگه دعا کنیم که خدا به حق علی کمکمون کنه دامنمون سبز شه الهی

اولش سخته بعد از چند روز از یادت میره عزیزم،خدا خیلی بزرگه خودش کمکمون میکنه،ولی منم تا میشنوم کسی ب ...

منم هنینطورم 😥😥😥 دلداری هم برام فایده نداره .. روح خودم خراب شده