2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون،خوشحال میشم بعدها جویای احوالتون باشم یا هرتجربه ای داشتیم در اختیار ...

الهی آمین .. خیلی خوشحال میشم از تجربه های شما استفاده کنم .. عزیزم الهی هر کس که میخواد به حق همین روز عزیز خدا زودتر بهش بده ماهم اینجا خوش خبر باشیم .. اگه بدونی اون ۶ هفته چقدر خوشحال بودم .. ولی خوشحالیم کوتاه بود 😥😥😥😥😥

خداروشکر میکنم خیلی دعام کن

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم دلیل سقط شما چی بود،؟

من 12 هفته خونریزی داشتم تو تعطیلات عید بود سونو جایی نتونستم برم دکتر گفت شیاف بزار هفته بعدی نوبت سونو داشتم بعد سیزده بدر 

یه شب با درد شدیدددد حالت تهوع زیاد یه ساعت طول کشید رفتم بیمارستان بستری شدم نصف اومد دکترم گفت بقیه کورتاژ گفتم نه با قرص 

اوووف قرص خیلی عوارض داشتم گلو خیلی اذیت کرد تا چن ماه درگیر بودم بماند رفلاکس وضعف شدید غذام نمیخورم افسردگی گرفته بود اشتباه کردم به خودم نرسیدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی امین .. دکترمو عوض کنم بنظرشما؟ یاپیش همون برم میشناسیدش؟

من شیرازم عزیزم.ببین دکتر باوجدان کمه.من چند جلسه پیش یه دکتر میرفتم همش میگفت قرص بخور آمپول HCG بزن.حتما میشه اگه نشد دوباره ماه دیگه بیا.

پنج جلسه رفتم دیگه خسته شدم

یه دکتر خیلی پیر و باتجربه معرفی کردن بهم.گفت تو اول برو ببین تخمک خود بدنت بدون امپول ازاد میکنه یا نه؟

آز دادم و گفت اصلا برای چی تو این همه آمپول زدی اصلا نیازی نبوده اینا اثرات منفی داره رو بدن

دقیقا بهمن پارسال بود.گفت شماها مشکلی ندارید

ولی میشه یه دوره با دارو امتحان کرد ولی چون میخوره به عید برو از اردیبهشت بیا ولی مطمنم اگه دکتر قبلی بود براش مهم نبود از همون بهمن شروع میکرد وسطش هم میخورد به عید خراب میشد.

تو هر شهری هستی سرچ کن ببین کدوم دکتر بهتره

یه نوبت هم برو پیش همون.

بعد از چند سال که تحت نظرش بودی باردارشدی و کدوم شهر هستی

من خیلی با خودم فکر کردم،یک لحظه خودمو گذاشتم جای اون مادری که جوونی که چندین سال زحمت کشید و بزرگش کرد و پر پر شد گذاشتم...خداروشکر کردم که بزرگتر نبود حسش نکرده بودم،خداروشکر کردم که سالمم،بشین با خودت حرف بزن باید فقط خودت خودتو کمک کنی،توکلت به خدا باشه،برو دکتر تمام راه های درمانتو انجام بده عزیزم،قرار نیست بازم این اتفاق رخ بده،خیلی زود خدا بهمون نی نی میده من مطمئنم،من نشستم با خودم ی روز گریه کردم فقط بعدش پا شدم و تصمیم گرفتم با نشاط باشم،هرروز پیاده روی میکنم میرقصم....دنیا به آخر نرسیده که دوستم،غصه نخور درست میشه،اولش ی کم سخته بعدش فراموش میکنی،باید قوی باشیم و با نشاط تا بتونیم بارداری سالمی داشته باشیم

الهی آمین .. خیلی خوشحال میشم از تجربه های شما استفاده کنم .. عزیزم الهی هر کس که میخواد به حق همین ...

وای دقیقا مثل من😔انشالله خدا بازم خوشحالمون میکنه ولی ایندفعه با ی بچه سالم و صالح

من شیرازم عزیزم.ببین دکتر باوجدان کمه.من چند جلسه پیش یه دکتر میرفتم همش میگفت قرص بخور آمپول HCG بز ...

دقیقا همینطوره اما نظرات همه متفاوته .. نمیدونم واقعا پیش کدوم دکتر برم 😢😢😢تهرانم

منم ۱۳ آذر سقط کردم،اصلا غصه نخور باشه؟خدا بزرگه،من مطمئنم زود زود دوباره باردار میشیم😊

الهی آمین الهی خوش خبر باشی عزیزم .. خیلی دوست دارم ازت خبردار باشم کجا درخواست دوستی میاد ؟ نمیدونم

من شش تا قرص گذاشت برام مگهه سقط میشد جونم کنده شددددد

من ده تا گزاشتم با چهارتا آمپول زدم 

ای خداااا گلوم از داخل ورم کرده بود تا سه ماه فک میکردم گردو تو گلومه برا من نصفش اومد یه تیکه شیش سانتی موند وقتی قرص گزاشتم جونمممم در اومد درد زیاااد با حالت تهوع دوتا گزاشتم گفتم من میرم کورتاژ پتج شنبه بود گفتم شنبه میرم من نمیتونم غروب جمعه خواهر زاده م یه ساله ش بود  اومد بغلش کردم یه دفعه ببخشید تیکه بزرگ اومد منم براش بعدا یه چیزی خریدم   خوشحال بودم به کورتاژ نرسید