2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
بهاری جون خوبی؟ چطوری؟

منم آسپرین و متفورمین و فولیک اسید میخورم. فکر کنم تو به خاطر هیسترو که کردی داری داروهای عفونی میخوری.

من این ماه جلوگیری نمداشتم ولی خبری نشد. زنگ زدم به محسن معینی گفتم لتروزول بخورم گفت نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه خوبید؟

رویا جونم واقعا از ته دلم برات خوشحالم و همچنان دارم نذرتو ادا میکنم

ترانه عزیز چطوری؟ دیگه تهران رفتی؟ کاش همون اول خودتو یزد معطل نکرده بودی راستی به منم رمزتو میدی؟

آقای علی منم 6 تا سقط داشتم و تمامشم بدون تشکیل قلب رفتم ابن سینا و اونا از روی آزمایشاتم گفتن که غلظت خون دارم و واقعا هم داشتم چون وقتی پسرم رو حامله بودم و روزی 2 تا هپارین تزریق میکردم ولی آزمایشات خونم از لحاظ غلظت نرمال بود و با وجودی که قبل عمل هم تزریق داشتم ولی اصلا خونریزی نکردم

آقای علی بهترین کار اینه که برید ابن سینا نمی گم معجزه میکنن نه خوبیش اینه که مرکز سقط مکرره و هیچ جا این موردو نداره من حتی خودم دکتر افلاطونیان هم رفتم ولی فایده نداشت ...دکترای دیگه هم که مثلا در سقط کار می کنن بلاخره یه آزمایشی را نمیدن ..یکی هم دکتر محسن معینی که خودشم از دکترای ابن سیناست و دکتر منم تو ابن سینا بوده و به کارش ایمان دارم ..به خدا گول دکترا را نخورید که میگن برو حامله بشو تا یکیش بمونه حتما حتما درمان رو انجام بدید و بعد اقدامکنید
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
آقای علی من فعلا بچه دار نشدم. جواب ازمایشهایی رو گه توی ابن سینا داده بودم نشون دکتر محسن معینی هم بردم. ایشون گفتن مشکلی نیست فقط باید قبل بارداری آسپرین و متفورمین و فولیک اسید بخورم. موقع بارداری هم دارو میدم که به احتمال قوی منظورش هپارین بوده.

حرف معینی رو دکتر بهراموندی هم زد. من دیگه به تشخیص معینی ابن سینا نرفتم. چون خودش از روال کار ابن سینا خبر داشت گفت اونها هم همون حرفو میزنن.

بهترین کار اینه که شما هم به ابن سینا مراجعه کنید. ولی فراموش نکنید که تا خدا نخواد ابن سینا هم نمیتونه کاری کنه
ممنون خانم زهرا 5 و خانم نیکی.....
فعلا دکتر خانومم برای من آزمایش اسپرم داده بعد ماه رمضان میخام انجام بدم ... برای ما هم دعا کنید!
خدا هرسال برای عید فطر به من یک چیزی داده ایشالاه امسال به من و به همه کسای که بچه میخوان یک بچه سالم عیدی بده!!!!!!!!!!!!
سلام بچه ها.من تازه اینجا رو پیدا کردم.26 سالمه.منم دو بار سقط داشتم.یکی توی 10 هفتگی که البته 8 هفته رشد کرد و بعد از تشکیل قلب قلبش وایساد و خودش سقط شد.

یکی هم 2 شب پیش توی 11 هفتگی که 8 هفته رشد کرده بود و قلب داشت ولی بعدش وایساد و خودش سقط شد.
حالا باید چکار کنم؟
از کی درمان رو شروع کنم؟
یکی با من دوست بشه و راهنماییم کنه؟
لازمه که این همه آزمایش بدم؟
هزینه های قبل از بارداری چقدره؟
مامان زهرا جون براتون متاسفم که این اتفاق افتاد می دوم که خیلی ناراحتید ولی دیگه نمیشه کاریش کرد حکمت خدا بوده....
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...