2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
بیشتر بچه های این تاپیک ابن سینا رو معرفی می کنند من خودم تهران نیستم و نمی تونم برم ابن سینا اخه منم 2 بار سقط داشتم حالا امیدم به همین دکترهای این جاست تا خدا چی می خدا
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
رویا جون کجائی از خودت خبر بذار گلم

ممنونم زهرا 5 شما خوبی .............راستش من رفتم پیش پاکروش وگفت تخمک واسپرم هردوتون معیوبه برو 15 کیلو کم کن این داروها متفورمین ولووتیروکسین فولیک اسید هم بخور بعد بیا ..............
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان زهرا جون اگه شرح حال منو خونده باشی میدونی منم 5تا سقط داشتم .که 2تاش دقیقا مثل شما بوده. بهتره اول بری ابن سینا. اونجا هرچی آزمایش لازم باشه ازت میگیرن. اول برو اونجا. هروقت جواب آزهاتو گرفتی 2باره راهنماییت میکنیم. ایشالله خدا بخواد و مشکل شما هم به حق این روزها و شبها حل بشه
سلام به همگی

دوستای گلم ممنون از دعاهاتون زهرای گلم مرسی که یادم هستی عزیزم پسر گلت روببوس .. ترانه جان منم فعلا خوبم و هفته ی دیگه باید برم دکتر که ازمایش غربال
گری سه ماهه ی دوم رو برام بنویسه و سونو که احتمالا سه بعدیه و جنس جنین هم مشخص میشه..دعا کنین نینی ها سالم باشن من همیشه اینجا سر میزنم و لی کمتر پست میزارم اما بدونین همیشه یاد همتون هستم و اگه قابل باشم سر نمازهام برای همگی دعا میکنم.التماس دعاااااااااا
سلام
خوبین خانمها؟؟؟
من خودم خدا رو شکر مشکلی ندارم
ولی یکی از نزدیکانم 3 بار سقط داشته
که جنین رشد نمیکنه ومیمیره
که دکی بهش میگه باید سقط کنی
اون باید چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
پیش کدوم دکتر بره؟؟؟؟؟؟؟
آیا همون حاملگی پوچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا مرا آن ده که آن به
سلام

تلفن مطب دکتر جلیل پاکروش

ادرس خیابان استاد نجات اللهی (ویلا) خیابان سپند پلاکش یادم نیست تلفنی بپرس ضمنا چون گفتی جنین رشد نمیکنه پس حتما تشکیل میشه و بعدا رشدش متوقف میشه پش حامل\گی پوچ نیست پاکروش متخصص سقط مکرره و به نظر من حتما یه ویزیت بره پیشش ..البته هزینه اش بالاست و وقت گرفتن و ..هم خیلی دردسر داره و لی ارزشش رو داره..
منم 2تا سقط داشتم یعنی دز حقیقت ساک حاملگی پوچ داشتم
من فقط با میکرو می تونم حامله بشم
6 تا میکرو کردم 2 تا انتقال از فریز
تهران نیستم
این دفعه یه سری به ابن سینا زدم . از کارشوم خوشم امد . نمی دونم برام فایده ای داره یا نه
توکل به خدا
ماری جان. به نظر من همین بره ابن سینا بهتره. هرکی میره پیش پاکروش همون بار اول آدمو ناامید میکنه. به همه میگه به منم گفت تو نمیتونی باید تخمک اهدایی بگیری. با این حرفش اعصابه مریضا رو خورد میکنه. یکی هم مثل من نمیتونه تحمل کنه . میره و دیگه برنمیگرده