2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
سلام مامان فرشته ی عزیز ببخشید متوجه ی سوالت نشده بودم
خانمی پروسه ی میکرو حدود چهل و پنج روز.. ز طول میکشه و توی این مدت بدن اماده میشه و تخمک ها پرورش داده میشن تا به اندازه ی مناسب برسن بعد از اون عمل پانکچر یعنی تخمک گیری انجام میشه که یه بیهوشی کوتاه مدت داره و بعد از اون هم یکی دو ساعت استراحت میکنی و بعد مرخص میشی.همون روز شوشوهم نمونه میده و اسپرم هاشستشو داده شده و بهترین هاش جدا میشن و به وسیله ی سوزن های ظریف داخل تخمک تزریق میشن یک اسپرم داخل یک تخمک بعد از سه روز جنین ها تشکیل شده و روز سوم به رحم انتقال داده میشه البته انتقال مثل یک معاینه معمولی میمونه و بیهوشی نداره همین بعد از انتقال هم یک ساعت میخوابی و بعد مرخصی البته بهتره سه روز بعد از انتقال استراحت کامل داشته باشی تا جنین ها به دیواره ی رحم بچسبن ..عزیزم سوالی داشتی درخدمتم ببخش دیر جواب دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت خانومهای محترم
من در مورد تشکیل نشدن قلب جنین و درمان آن سوالی داشتم کسی میتونه کمک کنه .همسرم دوبار به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردن .ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.
علی آقا منم سه تا سقط داشتم که دو تاش به علت تشکیل نشدن قلب بوده
باید یه سری آزمایشهای ژنتیکی و بدین و گاهی اوقات هم ممکنه به خاطر سیستم ایمنی بدن بوده باشه
اگه اینطور باشه خانمتون باید سراسر بارداری و هر روز هپارین تزریق کنن

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
ممکنه دلیلش مشکل کروموزونی باشه که با از معلوم می شه یا مشکل سیستم ایمنی که هر چی هم باشه درمانی جر پردنیزولون و هپارین نداره در ضمن یک از هست apca حتما انجام بدن برا ار apca از هر دو نفر باید خون گرفته شود
سلام به همگی.رویا جون خیلی خیلی تبریک میگم ای جان دوتا فسقلی الهی قربونشون برم.خودتو و دوتا فسقلی رل به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم انشاا. هرچه زودتر انتظار تمام بشه و صحیح و سالم بدنیا بیان و دل تمام بچه ها شاد شوم برای من هم دعا کن .
سلام به همگی.رویا جون خیلی خیلی تبریک میگم ای جان دوتا فسقلی الهی قربونشون برم.خودتو و دوتا فسقلی را به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم انشاا. هرچه زودتر انتظار تمام بشه و صحیح و سالم بدنیا بیان و دل تمام بچه ها شاد شود برای من هم دعا کن .
آقای علی. بهترین کار اینه که به مرکز ابن سینا برید. اونجا تمام آزمایشهای مورد نیاز ازشما و همسرتون گرفته میشه.

من و خیلی از بچه های این کلوپ همین کارو کردیم.

من تجربه خانم شما رو برای 4بار داشتم
اشرف این داروها رو به من داد
فولیک اسید 5
پردونیزولون
آ اس آ
مترونیدازول
آزیترومایسن
لتروزول
و البته داروهای اصلی رو بعد بارداری میده

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...