|
مشاهده متن کامل بحث +
1158714 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام مامان فرشته ی عزیز ببخشید متوجه ی سوالت نشده بودم خانمی پروسه ی میکرو حدود چهل و پنج روز.. ز طول میکشه و توی این مدت بدن اماده میشه و تخمک ها پرورش داده میشن تا به اندازه ی مناسب برسن بعد از اون عمل پانکچر یعنی تخمک گیری انجام میشه که یه بیهوشی کوتاه مدت داره و بعد از اون هم یکی دو ساعت استراحت میکنی و بعد مرخص میشی.همون روز شوشوهم نمونه میده و اسپرم هاشستشو داده شده و بهترین هاش جدا میشن و به وسیله ی سوزن های ظریف داخل تخمک تزریق میشن یک اسپرم داخل یک تخمک بعد از سه روز جنین ها تشکیل شده و روز سوم به رحم انتقال داده میشه البته انتقال مثل یک معاینه معمولی میمونه و بیهوشی نداره همین بعد از انتقال هم یک ساعت میخوابی و بعد مرخصی البته بهتره سه روز بعد از انتقال استراحت کامل داشته باشی تا جنین ها به دیواره ی رحم بچسبن ..عزیزم سوالی داشتی درخدمتم ببخش دیر جواب دادم
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت خانومهای محترم من در مورد تشکیل نشدن قلب جنین و درمان آن سوالی داشتم کسی میتونه کمک کنه .همسرم دوبار به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردن .ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.
علی آقا منم سه تا سقط داشتم که دو تاش به علت تشکیل نشدن قلب بوده باید یه سری آزمایشهای ژنتیکی و بدین و گاهی اوقات هم ممکنه به خاطر سیستم ایمنی بدن بوده باشه اگه اینطور باشه خانمتون باید سراسر بارداری و هر روز هپارین تزریق کنن
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
ممکنه دلیلش مشکل کروموزونی باشه که با از معلوم می شه یا مشکل سیستم ایمنی که هر چی هم باشه درمانی جر پردنیزولون و هپارین نداره در ضمن یک از هست apca حتما انجام بدن برا ار apca از هر دو نفر باید خون گرفته شود
سلام خانوم بهاری ممنون که جوابمو دادید .اگه ممکن بگید شما که این مشکل رو داشتید چیکارا کردید و چه آزمایشهای دادید و الان به نتیجیه رسیدید.و مشکلتون حل شده؟
سلام به همگی.رویا جون خیلی خیلی تبریک میگم ای جان دوتا فسقلی الهی قربونشون برم.خودتو و دوتا فسقلی رل به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم انشاا. هرچه زودتر انتظار تمام بشه و صحیح و سالم بدنیا بیان و دل تمام بچه ها شاد شوم برای من هم دعا کن .
سلام به همگی.رویا جون خیلی خیلی تبریک میگم ای جان دوتا فسقلی الهی قربونشون برم.خودتو و دوتا فسقلی را به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم انشاا. هرچه زودتر انتظار تمام بشه و صحیح و سالم بدنیا بیان و دل تمام بچه ها شاد شود برای من هم دعا کن .