2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
سلام
مامان فرشته ی عزیز من توی رویان میکرو شدم دفعه ی اول سه تا جنین خوب داشتم که هر سه رو انتقال دادن بار دوم دو تا داشتم که هر دو رو انتقال دادن بار سوم هم یکدونه داشتم نمیدونم هیچ وقت از من ن\رسیدن که چند تا میخوام انتقال بدم برای همین نمیدونم حق انتخاب داریم یا نه!!عزیزم برای میکرو هر چی تخمک بیشتری داشته باشی جنین بیشتری تشکیل میشه و تعدادی رو انتقال میدن و اضافه ها رو فریز میکنن که اگه خدای نکرده نگرفت از فریزی ها استفاده کنن و دوباره نخوای این همه دارو مصرف کنی و این دوره ی سخت و طولانی رو تکرار کنی برای همین تقریبا همه باید داروی زیادی استفاده کنن تا تخمک های بیشتری تشکیل بشه البته بسته به واکنش بدن افراد میزان دارو کم و زیاد میشه من حدود چهل تا ام\ول گنال اف استفاده کردم ..
من الان استراحت مطلق نیستم کلا دکترها با استراحت مطلق مخالفند ولی خودم خیلی مواظبم از خونه بیرون نمیرم و کارهای خونه رو هم در حد \ختن غذا و شستن ظرفها انجام میدم و از توالت فرنگی استفاده میکنم و نمازم رو هم نشسته مییخونم .
مارال جون و بهناز عزیز ممنون از محبتتون من هم همیشه یادتون هستم و دعاگوی همه ی دوستای گل نی نی سایتیم هستم و از همتون التماس دعادارم.
ترانه جون خوبی عزیزم کم \یدا شدی خیلی اینجا سر نمیزنی چه خبر از ادامه ی درمانت به کجا رسیدی ؟عزیزم من اگه قابل باشم برات دعا میکنم که انشالله به زودی نتیجه بگیری..

سلام رویا جونم عزیزم من هستم گلم اینقدر کوچیک شدم که به چشم بزرگتر ها نمیام

منم از روی پست هائی که میذاری جویای احوال خودت ونی نی هات هستم وخیلی خوشحال شدم از اینکه دوتا نی نی داری وهم اینکه صحیح وسالم هستند
دکتر متفورمین ولووتیروکسین وفولیک اسید داده به هر دو مون یه رژیم هم داده وگفته که من 15کیلو کم کنم بعد دوباره برم آزمایش بدم
حالا تو وزن کم کردن گیر کردم از یک کیلو بیشتر نتونستم کم کنم تازه گاهی همون یک کیلو هم کم نمیشه
ممنون عزیزم که به یادم هستی وبرام دعا میکنی بازم التماس دعا
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همه

رویاجان من هم میام سایت که خبری از تو و نینیهات بگیرم. خدا رو 1000000 بار شکر خوبین. انشالله مابقی راهم به سلامتی طی کنی.

ترانه جان دوست داشتی این کلوپ

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=8670

بیا.ی رژیم دسته جمعیه... ی کم آدم مقید میکنه رعایت کنه.من هم از اول ماه باهاشون بودم ی 3 کیلویی تا الان کم شده..
خواستی بیا.
خدای خوبم. ممنون
رویا جون مرسی از اینکه جواب سوالم را دادی عزیزم امیدوارم خوب باشی و این دوران را به سلامت طی کنید خواهش می کنم برای من و بقیه بچه ها هم دعا کن ... در شرایط تو دعا حتما اجابت میشه عزیزم
شهره جون

من یکسالو نیم پیش باردار شدم ولی هفته 8 قلب نداشت و مجبور شدم کورتاژ کنم دوباره یکماه بعد از کورتاژم باردار شدم که قلب داشت وشب بعد از سونو لکه بینی داشتم و بعد دکتر گفت دیگه بهتره کورتاژ نکنی و خودش سقط بشه توی خونه که من اون موقع از شدت درد مرگ و جولوی چشمام دیدم و بعد از اون از ترسم تا الان هیچ اقدامی نکردم ولی حالا میخوام برم ابن سینا...جقدر طول میکشه اومجا جواب آز و بدن؟تمام آز هارو همونجا میگیرن؟
رویا جون مرسی که جوابم و دادی ایشاا... این دوران و با خوشی سپری کنی و نی نی های خوشگلت صحیح و سالم بیان بغلت

======================================

آناهیتا من یه بار عکس رنگی انداختم نمی گم درد نداشت ولی قابل تحمل بود حالا دوباره امروز باید یه عکس دیگه بندازم نمی دونم ایندفعه هم مثل اون موقع هست یا نه آخه این سری فقط یه لوله دارم و خدا کنه این یکی مشکل نداشته باشه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
آناهیتا جون محسن معینی خودش عضو هیات علمی ابن سیناست. وقتی جواب آزمایشهامو دید گفت نیازی نیست برم 2باره اونجا. الکی باید چندتا مشاوره بشی بعد هم حرف منو میزنن.

من چون معینی خودش اونجا کار میکرد و از روال کارشون خبر داشت بهش اطمینان کردم. وگرنه اگه پیش اون نمیرفتم حتما خود ابن سینا میرفتم
سلام

آناهیتا جون من عکس و انداختم و یه نیم ساعتی میشه که رسیدم سریع هم اومدم اینجا بگم

عکس رنگیم دردش مثل سری قبل بود یعنی زیاد درد نداشتم ................من رادیولوژی کاخ عکس انداختم

جوابش هفته دیگه آماده میشه برام دعا کنید که نتیجش خوب باشه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!