2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158675 بازدید | 14067 پست
سلام

بچه ها از شما کسی هست که به خاطر مشکل ژنتیک سقط داشته باشه؟
اگه آره بیایین کلوپ زیرhttp://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=11064 "مشکل ژنتیک و سقط مکرر"

به من پردونیزول ندادن ولی اکثر بچه ها رو دیدم که با این مشکل دارن می خورن.
خیلی نگرانم.
سلام به همگی نداجان \ی جی دی رو متخصصین جنین شناس در ازمایشگاه جنین شناسی انجام میدن دکترها هم سونو ها و عمل و انتقال رو انجام میدن .عزیزم من خیلی به میلم سر نمیزنم اینجا بیشتر میام ولی اگه بازم یمخوای امیمیل بزنی روی نامه ی کنار اسمم کلیک کن و از اونجا برام بفرست..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من الان روزی دوتا هبارین ???? روزی یک بروژسترون البته قبلا دوتا بود
فولیک اسید اسبرین امگا سه متفورمین اوایل هم حدود دوهفته استرادیول و بردنیزولون داشتم .. هر سوالی داری بیرس خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ..
آناهیتا جون به نظر من برو ابن سینا. برا سقط مکرر بهتر از صارمه

من خودم رفتم ابن سینا ازمایش دادم. ولی دیگه برا مشاوره ها نرفتم اونجا. بردم نشون محسن معینی که خودش عضو ابن سیناست نشون دادم. اونم گفت دیگه نیازی نیست برم اونجا 2باره
سلام

هر چند جواب سوالم و ندادید ولی بازم می پرسم

برای میکرو خودشون هر چندتا جنین بخوان انتقال می دن یا خومون می گیم؟

رو یا جون بیشتر سوالم از شما ست.......................شما الان استراحت مطلق هستی؟ یعنی هرکسی که میکرو کنه باید این همه دارو و آمپول استفاده کنه؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
رویا جون خدارو شکر باور کن تند تند میام سر میزنم بلکه خبر خوشی ازت بگیرم ای فقط یه معجزه میتونه باشه جنینی که یه دونه بوده دوتا بشه امیدوارم این چند ماهم بگذره و بغلشون کنی وقتی بگیری بغلت همه سختیهات یادت میره
سلام به همگی

رویا جون مبارکت باشه برای ماهم دعا کن.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-