2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
آناهیتا جون قبلش زنگ بزن همه چیز رو واست توضیح میدن.روزی که واسه آزمایش میری ناشتا باش.3 روز قبل نزدیکی نداشته باش. همه آزها رو یه روز میگیرن .فقط عکس رنگی میمونه وتست lh,fsh,استرادیول که روز خاصی توی شهر خودت انجام میدی.البته واسه کاریوتایپ وآزهای ژنتیک اگه بیمه تکمیلی باشی قبلش باید بری تاییدیه بگیری.

مامانی فرشته سعی کن بیخیال باشی چون استرس رو جواب آز cdها تاثیر میزاره.ان شالله همه چی خوبه.

رویاجون ما رو هم دعا کن.امیدوارم این بارداری رو شیرین وقشنگ سپری کنی وجوجوهاتو توی بغلت بگیری.

شهره جون این آزcd ها چی هست

من یه سری آزمایش روزی که برای ویزیت رفتم ابن سینا دادم............... این cd ها هم جزء اونا هست........................ یا اینکه دوباره باید آزمایش بدم؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به دوستای گلم ...............
رویا جونم واقعا تبریک میگم ...راستی همون اول مشخص نکردن جنسیت جنین چی هست؟

مامانی یک فرشته عزیزم اونا این آزمایشا رو میدن نگران نباش
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
کی بشه که مشکل سقط دیگه برای هیچ کس پیش نیاد و این تاپیک درش تخته بشه
ای خدا به حق 14 معصوم و این روزها و شبهای عزیز مشکل سقط مکرر دوستای منو و حتی دشمنانمو حل کن و برای هیچ کس دیگه ایی هم نیار ..آمین یا رب العالمین
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام میخواستم بدونم آزمایشاتی که برای بررسی علت سقط برای مرد مینویسند چه آزمایشاییه؟
لطفا جواب بدین ممنون میشم
حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها،
من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه
دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
Lilypie Pregnancy tickers
کژال جان درد دل و پا و اینا که اوایل بارداری طبیعیه
نگران نباش فقط مواظب خودت باش ایشالا که واست میمونه
حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها،
من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه
دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
Lilypie Pregnancy tickers
دوستان سلام من 5 بار سقط کردم مشکل من اینه که هفته 13-14 بارداریم کیسه آب جنین پاره میشه و دنیا هم رو سر من خراب میشه جدیدا هم رفتم پیش پاکروش کلی آزمایش برام نوشت وبعد هم گفت همه آزمایشات خوبن دوباره یه سری آزمایش دیگه نوشت نمی دونم ادامه بدم یا نه دوستان عزیز اگه کسی رو می شناسید که مشکل منو داشته و بالاخره نی نی براش مونده بهم بگید در ضمن می خواستم ببینم مرکز ابن سینا خوبه؟ آیا مراجعه بکنم یا نه؟ممنونم

بازم اومدم به همتون التماس دعا بگم نمیدونم چرا تا من میام ارامش بگیرم دوباره یه مشکلی بیش میاد بهتون گفته بودم که توی سونو دکتر گفت اون برده رو بین جنین ها میبینم اما امروز که رفتم دکتر دوباره دکترم گفت ننوشته که توی یه کیسه است یا دوتا اگه توو یه کیسه باشه مشکل دارن و باید سقط بشه بهش گفتم دکتر سونوگرافی گفته قسمتهایی از برده ی بینشون رو دیده اما چون خیلی حرکت میکنن کامل نمیشه دید گفت نه باید کامل دیده بشه دوباره یه سونوبرام دادگفت اگه اینجا هم دیده نشه دیگه تمومه..ازمایش غربالگری و سونوگرافی همه نرماله ولی نمیدونم چرا دکتر اینطوری میگه؟؟؟