|
مشاهده متن کامل بحث +
1158680 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
آناهیتا جون قبلش زنگ بزن همه چیز رو واست توضیح میدن.روزی که واسه آزمایش میری ناشتا باش.3 روز قبل نزدیکی نداشته باش. همه آزها رو یه روز میگیرن .فقط عکس رنگی میمونه وتست lh,fsh,استرادیول که روز خاصی توی شهر خودت انجام میدی.البته واسه کاریوتایپ وآزهای ژنتیک اگه بیمه تکمیلی باشی قبلش باید بری تاییدیه بگیری.
مامانی فرشته سعی کن بیخیال باشی چون استرس رو جواب آز cdها تاثیر میزاره.ان شالله همه چی خوبه.
رویاجون ما رو هم دعا کن.امیدوارم این بارداری رو شیرین وقشنگ سپری کنی وجوجوهاتو توی بغلت بگیری.
من یه سری آزمایش روزی که برای ویزیت رفتم ابن سینا دادم............... این cd ها هم جزء اونا هست........................ یا اینکه دوباره باید آزمایش بدم؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کی بشه که مشکل سقط دیگه برای هیچ کس پیش نیاد و این تاپیک درش تخته بشه ای خدا به حق 14 معصوم و این روزها و شبهای عزیز مشکل سقط مکرر دوستای منو و حتی دشمنانمو حل کن و برای هیچ کس دیگه ایی هم نیار ..آمین یا رب العالمین
سلام میخواستم بدونم آزمایشاتی که برای بررسی علت سقط برای مرد مینویسند چه آزمایشاییه؟ لطفا جواب بدین ممنون میشم
حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها، من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
فرشته جون. فکر نمیکنم آزمایش خاصی باشه. همون ازمایش اسپرم و کاریوتایب رو من میدونم. البته شوهر من یه سری هم آز مایش دیگه داد مثل پرولاکتین و تیرویید و چیزای پیش پا افتاده
مزگان جون دقیق نمیدونم ولی به نظرم cdمارکرها آزهای ایمنی بدن هستن واگه مشکل داشتن پردنیزولون میدن.نه آزها تو تکرار نمبکنن مریم جون از خودت بیشتر بگو.سقطات چجوری بودن؟
salam bacheha man ye bar seghet dashtam alanam dobare bardaram mitarsam kheii dard daram paiine shekamam v bazi aoghat paalan too hafteye 3 bardariyam raftam doktor goft oro 2 hafteye dige beya kheili mitarsam einam seght beshe to ro khoda baram doa konidham tir mikeshe
کژال جان درد دل و پا و اینا که اوایل بارداری طبیعیه نگران نباش فقط مواظب خودت باش ایشالا که واست میمونه
حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها، من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
دوستان سلام من 5 بار سقط کردم مشکل من اینه که هفته 13-14 بارداریم کیسه آب جنین پاره میشه و دنیا هم رو سر من خراب میشه جدیدا هم رفتم پیش پاکروش کلی آزمایش برام نوشت وبعد هم گفت همه آزمایشات خوبن دوباره یه سری آزمایش دیگه نوشت نمی دونم ادامه بدم یا نه دوستان عزیز اگه کسی رو می شناسید که مشکل منو داشته و بالاخره نی نی براش مونده بهم بگید در ضمن می خواستم ببینم مرکز ابن سینا خوبه؟ آیا مراجعه بکنم یا نه؟ممنونم
بازم اومدم به همتون التماس دعا بگم نمیدونم چرا تا من میام ارامش بگیرم دوباره یه مشکلی بیش میاد بهتون گفته بودم که توی سونو دکتر گفت اون برده رو بین جنین ها میبینم اما امروز که رفتم دکتر دوباره دکترم گفت ننوشته که توی یه کیسه است یا دوتا اگه توو یه کیسه باشه مشکل دارن و باید سقط بشه بهش گفتم دکتر سونوگرافی گفته قسمتهایی از برده ی بینشون رو دیده اما چون خیلی حرکت میکنن کامل نمیشه دید گفت نه باید کامل دیده بشه دوباره یه سونوبرام دادگفت اگه اینجا هم دیده نشه دیگه تمومه..ازمایش غربالگری و سونوگرافی همه نرماله ولی نمیدونم چرا دکتر اینطوری میگه؟؟؟