2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. ترانه جون من دیروز جواب آزهامو از ابن سینا گرفتم بردم پیش معینی. گفت هیچ مشکلی نداری. اگه 2باره باردار شدی باید بهت دارو بدیم. از 6هفته قبل اقدام هم فولیک اسید و متفورمین و آسپرین بخور
سلام خوب نیکی جون خدارو شکر که مشکلی نداری میشه بگی چه آزمایش هائی رو انجام دادی وهزینه ات چقدر شد

ویزیت خود دکتر چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه همون ابن سینا نباید بهت جواب گروهی رو بده ؟

ممنون میشم اگه برام توضیح بدی خانمی
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلاممممممم ... نیکی جون یعنی واقعا ازهات نشون ندا که به هپارین نیاز داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازهای ژنی اونایی که 5 صفحه هستش و توضیح زیاد داره تو هر صفحش رو دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازهای cd هم مشکلی نداشت ؟؟؟؟؟؟
سلام. ترانه جون آزهای من با شوهرم 600 تومن شد. البته یه سری آزمایش و سونو و عکس رنگی و کاریوتایپ هم داشتیم. البته با بیمه. بدون بیمه حدود 200تومنی بیشتر میشه. ابن سینا هم واسم 21 خرداد وقت مشاوره گذاشته.

مژگان جون گفتم که دکتر معینی گفت آزهات سالمه. ولی فکر کنم میخواد توی حاملگی هپارین بده. گفت دارو ولی نگفت چی

مهسا جون کاریوتایپ رو پارسال دادم

مژگان 5صفحه نبود. ولی گفت تکمیلیه. cdفاکتورها رو هم دادم
ترانه جون ویزیت دکتر محسن معینی با سونی واژینالی که کرد 30 تومن گرفت.

راستی مژگان معینی گفت دیگه نیازی نیست بری ابن سینا. اونجا فقط مشاورت میکنند و آخرش همین حرفو میگن. نمیدونم چکار کنم؟ برم یا نه؟ به نةرت ببرم نشون پاکروش هم بدم؟
نیکی جون میشه تو وبلاگم نظر خصوصی شماره ات رو برام بذاری وباهات تماس بگیرم ...................البته اگه دوست داشتی بذار که با هم صحبتی داشته باشیم ...............
من یکشنبه رفتم همین شهرخودمون دکتر بنام صدیقه همزه ای نژاد

فقط آزمایش ژنتیک رو نگاه کرد وبعد گفت خانم برو بذار حامله بشی بیا زیر نظر خودم با یه نوع داروی جدیدی که اومده تو بازار برات میدم

توباردارب مصرف کن ان شا الله که میمونه ............گفتم خانم دکتر من اگه این دفعه هم سقط کنم میشه برای بار ششم

دیگه توانائی شو واقعا ندارم ها شما بررسی نمیکنین ببینین چه آزمایش هائی رو انجام ندادم برم وبعد تصمیم بگیرین

گفت نه خانم برو دست منو امتحان کن ههههههههههههههههه دارو برام نوشته الان بخورم وجلوگیری هم نکنم

ولی ریسکه نمیتونم دوباره ریسک کنم

دارو هاش فولیک اسید ویتامین e کلومیفن وآمپول hcg

نمیدونم این قرص کلومیفن وآمپول چه ربطی به سقط داره کسی میتونه منو راهنمائی کنه /