2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
مژگان دکتر افلاطونیان به من گفت اگه آزمایش های دیگه ای هم بدی ومشکل دیگه ای داشته باشی درمانش فقط هپارین هست که تو بار آخری هم زدی ولی برات نموند دیگه حامله نشو یا اگر میشی زیاد امیدوار نباش شما مژگان خانم همچین چیزی رو از ابن سینا یا دکتر دیگه ای شنیدی یا نه ؟
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
ترانه جون عزیزم. ازمایشهای منم مشکلی نداشت. خانمی شماره خونه و موبایلم رو برات میذارم. من سر تمام بارداریهام هفته 6و 7و 8 با وجود مصرف پروژسترون بازم لکه بینی داشتم. شما چطور؟ یادم رفت به دکتر معینی بگم اینو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیکی جون من بارداری اولم 5ماه بود فقط دل درد وکمی کمردرد داشتم ولکه بینی اصلا نداشتم یهو افتادم سر خونریزی که بعد سقط شد

7ماه بعد دوباره باردارشدم 2ماه شد که یهو دل درد وکمر درد ویهو خونریزی وسقط شد

بارداری سوم بعد از یک سال که گفتن قلب نداره وآمپول زدن وسقط شد

باداری چهارمم بعد از 3سال که 4ماه شد ویهو کیسه آبم پاره شد وخونریزی وسقط شد

بارداری پنجم بعد از یکسالو2ماه باردارشدم و2ماه شد وآمپول هپارین روزی 2بار وشیاف شبی یکی وفولیک اسید

مصرف میکردم ولکه بینی هم داشتم توی این بارداری وبعد دل درد ولکه بینی تبدیل شد به خونریزی وسقط شد

آخرین سقط 13 اسفند بود

توی این مدت که بین بارداری هام جلوگیری داشتم به محض اینکه جلوگیری نمیکردم حامله وآخرش سقط

سلام ترانه جون
چقدر خوب با این تعداد سقط اینقدر امیدواری خیلی خوبه خیلی خوب
کاش منم بتونم مثه تو باشم
غصه من اینه که خوشحالی من تنها یکی دو هفته ول میکشه تا میرسه به زمان شنیدن صدای قلب و تبدیل به غصه و بغض میشه
تو 5 ماهم بودی؟
باید خیلی سخت بوده باشه انشاله این بار نی نیت سالم باشه و به سلامتی به دنیا بیاد

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
برا من 5 شنبه هفته قبل بالاخره سقط شد
یه ماه بود میدونستم قلب نداره اما خوب باید چند سری سونو میدادم تا بهم دارو میدادن
من با شیاف سقط شد
البته دکی گفت یه ذرش مونده که امیدوارم تو این چند روز اومده باشه یه خورده نگرانم
جنین اومده بود و جفت ولی یه کوچولو بود که دکی سونوگراف گفت با فعالیت میاد

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام ... ترانه جونم من چون هنوز پیگیرام کامل نشده چیزی بهم نگفتن ... ولی حرف بی خود زدن ... هر چی خدا بخواد همون میشه ... زهرا 5 هم یه سقط با هپارین داشت و کلا6 تا سقط ... بهش گفتن باید تخمک اهدایی بگیری و اونم بیخیال شد و طبیعی باردار شد و هپارین زد و الانم پسمل گلش بغلشه ... شنیدم برای شرایط ماها بعضی دکترا میگن باید انقدری بیاری تا یکی بمونه ............ من تا 4 تا سقط که اصلا نمیدونستم به هپارین نیاز دارم ...... بدن من احتمالا طوریه که باید از قبلش دارو بخورم تا ایمنی بدنم میزون شه ... چه میدونم والا حالا یه پریود شم ایشاالله میرم برای ازمایشات بعدی
سلام به همگی من از قدیمی های این تاپیک هستم شاید شما هیچ کدوم منو نشناسین خیلی وقته که دیگه اینجاپستی نزاشتم البته گه گاهی سر میزنم و پستهاتون رو میخونم .مارال جونم .زهرا5عزیز .سوماجان .رزیتای گلم وهمه ی دوستای قدیم همیشه به یادتون هستم بجه ها وقتی پاکروش بهم گفت باید حامله بشی تا من جلوی سقط رو بگیرم و یکبار هم ایوای کرد و حامله نشدم گفت باید میکرو کنی منم نمیخواستم پیش پاکروش میکرو کنم دوباره برگشتم رویان و اونحا میکرو کردم الان روز دوم انتقالمه 9تا جنین داشتم متاسفانه بعد از پی جی دی فقط یکدونش سالم بود که انتقال دادند و گفتند بقیه مشکل کروموزومی داشتند..تو رو خدا برام دعا کنین این یکی بگیره و برام بمونه.
ترانه جان واقعا متاسفم امیدوارم به زودی حاملگی موفقی داشته باشی اگه پستهای منو خونده باشی میدونی که منم 6 تا سقط داشتم منم قبلا پیش معینی رفتم بهت توصیه میکنم برای سقط پیش دکتر معینی نری به نظرم بهترین گزینه مخصوصا با شرایط شما دکتر پاکروشه من خودم دیگه طبیعی باردار نمیشدم به خاطر سقط های مکرر مشکل پیدا کردم وگرنه حتما حتماپییش پاکروش ادامه میدادم .عزیزم الان باید برم برمیگردم بییشتر برات توضیح میدم
سلام رویا جونمممممممممممممممممممممممممممم امروز شانسی اومدم اینجا و نوشتتو دیدم امیدوارم به حق دامن پاک حضرت زهرا دامنت سبز بشه عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم گلم همیشه به یادتم بیا اینجا و خبرشو بده عزیزم میبوسمت
ممنون نیکی جون

سلام رویا جون خوبی خدارو قسم میدم که این دفعه به مراد دلت برسی وخدا کمکت کنه ان شا الله

رویا جون بیشتر برام توضیح بده چی شد که دیگه باردار نشدی ................یعنی سقط ها باعث شون بود

رویا جون اگه دوستی داشتی شماره تو برام بذار تو قسمت وبلاگ نظر خصوصی تا بهت زنگ بزنم تا حالا نا امید نبودم ولی حالا دیگه امیدی ندارم دارم دیوونه میشم

برای ما هم دعاکن
سلام
مارال جون ممنون که بیادمی خیلی التماس دعا دارم تو رو خدا برام دعاکنین این اخرین فرصتمه.
ترانه جان من نمیخواستم ناامیدت کنم عزیزم فقط میخوام تجربه ام رو در اختیارت بزارم من تا وقتی حامله میشدم خیلی پی گیر نبودم و پیش دکترای خوب نرفتم حالاکه دکتر خوب پیدا کردم دیگه خودم حامله نمیشم و باید میکرو کنم ولی عزیزم برای سقط خصوصا مورد شما که همیشه جنین تشکیل میشه و قلب داره حتی تا 5 ماه هم رسوندی به نظرم دکتر پاکروش میتونه کمکت کنه حتما یه سری بهش بزن یه کم وقت گرفتن ازش سخته اما ارزشش رو داره اون تخصصش توی سقط مکرره حتما برو پیشش مطمئن باش نتیحه میگیری من دو تا از اشناها رو که موردشون مثل شما بود رو فرستادم پیشش هر دو الان بجه دارن..