2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام وای بهاری چون پس همشهری هستیم پس چرا کم میائی کلوپ کرمانی ها ؟

عزیزم نا امید نشو خدا خیلی بزرگه داره همه رو امتحان میکنه ..............اره وقتش میرسه وهمه مون

طعم شیرین مادر بدون رو میفهمیم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
ترانه جون کلا از دل و دماغ افتادم
ناراحتم ....افسرده ام ....
من راستش هر وقت بخوام که باردار نمیشم یه بار بعد از یکسال و نیم
یه بار بعد از دو سال باردار شدم
کلی باید انتظار بکشم آخرشم که اینه...

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مژگان جون خیلی ناراحت شدم امیدوارم که حال خودت خوب باشه عزیزم درکت میکنم و از صمیم قلب برات دعا میکنم عزیزم من هم این روزها رو کشیدم و میدونم چقدر روزهای سختی رو میگذرونی بهت یه پیشنهاد دارم که به خودم خیلی کمک کرد من قرصهای فارماتون رو خریدم و تو ایام خونریزی تا دوهفته روزی دوتا خوردم خیلی بهم کمک کرد تو هم حتما استفاده کن هم حالت افسردگی و بغضم رو کم کرد هم ضعفم رو خیلی کمک میکنه یکی صبح بعد از صبحانه یکی هم بعد از نهار میبوسمت برات آرزوی سلامتی میکنم
سلام مژگان جون
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باورم نمیشه یعنی نی نی سقط شده یا نه ؟

دارم دیوونه میشم بیا یکم توضیح بده الان قلب داره یا نه؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
بهاری عزیز تمام بچه هایی که اینجا می یان همشون این دوران تلخ و یه جوری گذروندن ایشاا... اون روز هم می رسه که ما هم می یایم اینجا و از شلوغیای نی نی هامون می گیم

به هر حال خدای ما هم بزرگه دیگه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
ترانه جان شما چطوری ؟ من دیر پستت رو خوندم اگر زودتر خونده بودم برات وقت جدید میگرفتم الان هم اگر میخوای دوباره وقت بگیرم کاری داشتی در خدمتم
بچه های گل دیگه هم اگر خواستن و کاری از دست من بر میود بگن براتون انجام میدم من تهران هستم خوشحال میشم کاری انجام بدمتعارف نکنید همه رو میبوسم
بچه ها من یه چند وقته سینه سمت چپم و که فشار میدم ازش به اندازه سر سوزن ترشحه سفید مثل شیر میاد کسی میدونه علتش چیه ؟

بعدشم این از تیروئید من و کسی میدونه چیه هر چی سرچ کردم پیدا نکردم مقدارش باید بین 5-100 باشه مال من 185 هستش یعنی خیلی بالاست

anti thyroglobulin ab (ATG) .....185 5-100

می خوام ببینم ربطی به این مشکل سینم داره
سلام نا نا جون ...قربونت عزیزم مرسی من که همیشه مزاحمت هستم وبودم بازم مزاحمت میشم خانمی

من یک خرداد نمیتونم بیام تهران برم دکتر ..........باید زنگ بزنم وقتمو عوض کنم برای اخرای خرداد

شما به چه نامی برای من نوبت گرفتی که من زنگ بزنم ونوبت مو عقب تر بندازم

ممنون خانمی
ترانه جون. من برا خودم از معینی 21یا 22 خرداد وقت گرفتم. باید تقویمم رو نگاه کنم. الان اگه ایشالله یکم جواب آزهام حاضر بشه میرم سر وقتی که نانا جون برام گرفته. اگه یکم رفتم وقت آخر خردادم بمونه برا تو. ایشالله تا 1شنبه معلوم میشه
سلام مرضیه جون شما هنوز هیچی نشده بد به دلت راه نده عزیزم ان شا الله که بارداری راحتی را داشته باشی

من نمیدونم چکار باید کرد با یه دکتر مشورت کن عزیزم
دوستان از شانس بد ما دکتر معینی از ابن سینا اومده بیرون دیگه ابن سینا کار نمیکنه البته گفت امروز آخرین روزی هست که میره ابن سینا

گررررررررررررررررییییییییییییییییییییهههههه