|
مشاهده متن کامل بحث +
1158899 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ترانه جون کلا از دل و دماغ افتادم ناراحتم ....افسرده ام .... من راستش هر وقت بخوام که باردار نمیشم یه بار بعد از یکسال و نیم یه بار بعد از دو سال باردار شدم کلی باید انتظار بکشم آخرشم که اینه...
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
مژگان جون خیلی ناراحت شدم امیدوارم که حال خودت خوب باشه عزیزم درکت میکنم و از صمیم قلب برات دعا میکنم عزیزم من هم این روزها رو کشیدم و میدونم چقدر روزهای سختی رو میگذرونی بهت یه پیشنهاد دارم که به خودم خیلی کمک کرد من قرصهای فارماتون رو خریدم و تو ایام خونریزی تا دوهفته روزی دوتا خوردم خیلی بهم کمک کرد تو هم حتما استفاده کن هم حالت افسردگی و بغضم رو کم کرد هم ضعفم رو خیلی کمک میکنه یکی صبح بعد از صبحانه یکی هم بعد از نهار میبوسمت برات آرزوی سلامتی میکنم
بهاری عزیز تمام بچه هایی که اینجا می یان همشون این دوران تلخ و یه جوری گذروندن ایشاا... اون روز هم می رسه که ما هم می یایم اینجا و از شلوغیای نی نی هامون می گیم
به هر حال خدای ما هم بزرگه دیگه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
ترانه جان شما چطوری ؟ من دیر پستت رو خوندم اگر زودتر خونده بودم برات وقت جدید میگرفتم الان هم اگر میخوای دوباره وقت بگیرم کاری داشتی در خدمتم بچه های گل دیگه هم اگر خواستن و کاری از دست من بر میود بگن براتون انجام میدم من تهران هستم خوشحال میشم کاری انجام بدمتعارف نکنید همه رو میبوسم
ترانه جون. من برا خودم از معینی 21یا 22 خرداد وقت گرفتم. باید تقویمم رو نگاه کنم. الان اگه ایشالله یکم جواب آزهام حاضر بشه میرم سر وقتی که نانا جون برام گرفته. اگه یکم رفتم وقت آخر خردادم بمونه برا تو. ایشالله تا 1شنبه معلوم میشه
salam mozhgan joon khili narahat shodam vaghti in posto khondam khoda behet sabr bede ,midonam azizam avalesh khili sakhte vali ye kam begzare adam baz adat mikone be vazyatesh,omidvaram dafe bad hamelegi mofaghi dashte bashi azizam va nini goleto baghal koni