|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نه مطمئن باش خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از این حرفاست ...................... 21 اسفند گلم ..........دوره هام هم 28 روزه بوده ....................فقط این اشتباه رو نکن دیگه هر چه زودتر که از لحاظ روحی اماده شدی برو ازمایشات لازم رو بده خانومی
راستش زدنش نه ولی یکم کبودیاش اذیت میکنه ......... و اینکه چون خوب بلد نیستم جمع میشه زیر پوست و طول میکشه جذب شه ............روزی 2 تا صبح و شب .............ولی خارجیش روزی 1 دونه هستش ..........من ایشاالله هر وقت بارداریم خوب پیش رفت خارجیشو میگیرم که راحتتر باشه
اره خیلی طول کشید الان 4 هفته میگذره دیگه از اخرین پریت .....امان از دست این دکترا !!!!! این دکتری که من رفتم تو ابن سینا همش میگفت خارج از رحم رو باید در نظر بگیریم که اگه زود متوجه شیم مشکل خاصی پیش نمیاد
حالا اگه بدونی من چند سالمه که دیگه ماه دیگه میری برای ازمایشات ههههههههه ..............................دستگاه تزریق انسولینه فکر کنم نه ندارم اخه من سرنگ انسولین گرفتم سر سوزنش خیلی کوچیکه خیلی سخت نیست
نمی دونم چرا احساس می کنم کسایی که هپارین می زنن زیاده امروز تو مطب دکتر 3 تا خانم باردار و دیدم که هر سه تاشون می گفتن هپارین می زنن 2 تا هم تو سونوگرافی دیدم که وقتی با هم حرف می زدیم اونا هم می گفتن هپارین می زنن
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
نمیدونم والا ... بعد من بعد سقط سوم رفتم پیش اقاحسینی که خیر سرش فقط بهم تو بارداریه چهارم شیاف داد و گفت حله و فقط سفت ترش کرد و مجبور شدم با دارو پرش بدم .......... بعد چهارمی رفتم ابن سینا برای پیگیری که بی احتیاطی کردیمو و باردار شدم ...........حالا باز خدا خیرشون بده سریع هپارین رو شروع کردن .............اگه بتای اولیم یکم بهتر بود خیلی خوب بود ولی با توجه به کم بالا رفتنش معلومه که بارداریه خوبی نیست ولی نمیتونیم کوتاهی کنیم چون امکان پشیمونی بعد زیاده