2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
همین دکتر من دو هفته پیش فهمیده بود بارداری خارج از رحم اگه زودتر بهم آمپول و می داد اونم زیاد رشد نمی کرد

راستش یه خونریزی شدید هفته پیش داشتم که می گفتم حتما لولم پاره شده
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
نه مطمئن باش خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از این حرفاست ...................... 21 اسفند گلم ..........دوره هام هم 28 روزه بوده ....................فقط این اشتباه رو نکن دیگه هر چه زودتر که از لحاظ روحی اماده شدی برو ازمایشات لازم رو بده خانومی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش زدنش نه ولی یکم کبودیاش اذیت میکنه ......... و اینکه چون خوب بلد نیستم جمع میشه زیر پوست و طول میکشه جذب شه ............روزی 2 تا صبح و شب .............ولی خارجیش روزی 1 دونه هستش ..........من ایشاالله هر وقت بارداریم خوب پیش رفت خارجیشو میگیرم که راحتتر باشه
اره حتما پیگیر میشم راستش یکی از بچه های سایت که بیشتر روم تا ثیر گذاشته همین خودتی وقتی می بینم به همه سوالامون جواب میدی و امید داری منم قوی تر میشم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
اره خیلی طول کشید الان 4 هفته میگذره دیگه از اخرین پریت .....امان از دست این دکترا !!!!! این دکتری که من رفتم تو ابن سینا همش میگفت خارج از رحم رو باید در نظر بگیریم که اگه زود متوجه شیم مشکل خاصی پیش نمیاد
حالا اگه بدونی من چند سالمه که دیگه ماه دیگه میری برای ازمایشات ههههههههه ..............................دستگاه تزریق انسولینه فکر کنم نه ندارم اخه من سرنگ انسولین گرفتم سر سوزنش خیلی کوچیکه خیلی سخت نیست
نمی دونم چرا احساس می کنم کسایی که هپارین می زنن زیاده امروز تو مطب دکتر 3 تا خانم باردار و دیدم که هر سه تاشون می گفتن هپارین می زنن 2 تا هم تو سونوگرافی دیدم که وقتی با هم حرف می زدیم اونا هم می گفتن هپارین می زنن
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاااااخی عزیزم هنوز که خیلی کوچولویی

همچین گفتی اگه بفهمی چند سالمه گفتم الان می گی 35 سالمه

چند وقته ازدواج کردی؟
نمیدونم والا ... بعد من بعد سقط سوم رفتم پیش اقاحسینی که خیر سرش فقط بهم تو بارداریه چهارم شیاف داد و گفت حله و فقط سفت ترش کرد و مجبور شدم با دارو پرش بدم .......... بعد چهارمی رفتم ابن سینا برای پیگیری که بی احتیاطی کردیمو و باردار شدم ...........حالا باز خدا خیرشون بده سریع هپارین رو شروع کردن .............اگه بتای اولیم یکم بهتر بود خیلی خوب بود ولی با توجه به کم بالا رفتنش معلومه که بارداریه خوبی نیست ولی نمیتونیم کوتاهی کنیم چون امکان پشیمونی بعد زیاده