|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
آره عزیزم داشته رشد می کرده به لوله سمت چپم فشار می یاورد موقعی هم که بتام می یومد پایین انگار رشدش متوقف می شده بعد دوباره رشد می کرده که بتام می رفته
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
جواب ازمایشاتی که نشون میداد به هپارین واقعا نیاز دارم یا نه فکر کنم امروز اماده بود ولی زنگ نزدن و یه دفعه هفته دیگه که میریم برای تیتر بتا و سونو همون موقع دکتر جوابشو میبینه
من شنبه که از دادم بتا 24 بود از یکشنبه شبش هپارین رو شروع کردم که دوشنبه شد 33 !!!!!! بستگی داره اگه تیتر بتا خوب باشه و ساک تو رحم دیده شه باید بزنم دیگه .........
عزیزم من اصلا ابن سینا نرفتم ایشاا... قصد رفتنش و دارم
اول که بی خیالش شدم و گفتم تا یکی دو سال دیگه بچه نیم خوام چون واقعا اذیت شده بودم از لحاظ جسمی که هیچ از لحاظ روحی داغون داغون شده بودم ولی وقتی می یام ساین و بچه هایی رو می بینم بعد از 5-6 بار سقط بازم پیگیر هستن منم انرژی می گیرم
بازم هر چی خدا بخواد
راستش وقتی فهمیدم اینم داره سقط میشه خیلی حرفهای بدی به خدا زدم حس می کنم خدا از دستم ناراحته که این بلا ها داره سرم می یاد
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
من بارداریه سومم بتام 30 بود که بعد چند روز شد 200 و هفته 5 ساک دیده نشد ولی هفته 6 دیده شد ............. فقط خدا کنه تو همین زمانی که میرم دکتر تکلیف معلوم شه