2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
عزیزم تو عکس رنگیم نوشته مایع به سختی وارد لوله سمت چپ شده احتمالا یکم بازه که بارداری اتفاق افتاده

میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم داشته رشد می کرده به لوله سمت چپم فشار می یاورد موقعی هم که بتام می یومد پایین انگار رشدش متوقف می شده بعد دوباره رشد می کرده که بتام می رفته
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
عزیزم بارداری قبلی من من فقط تونستم ساک بارداری و ببینم قلبش و ندیدم دکتر بهم گفته بود هفته دیگش باید برای قلبش برم سونو که همون شب سقط شد
جواب ازمایشاتی که نشون میداد به هپارین واقعا نیاز دارم یا نه فکر کنم امروز اماده بود ولی زنگ نزدن و یه دفعه هفته دیگه که میریم برای تیتر بتا و سونو همون موقع دکتر جوابشو میبینه
ایشاا... همه چیز همون طوری بشه که دلت می خواد

راستی وقتی بتات کم می رفته بالا اون موقع هم هپارین می زدی؟ یا نه اگه آزمایشات نشون بده نیاز داری می زنی ؟

می خوام ببینم مشکلی پیش نمی یاد که بتا کم بوده
عزیزم من اصلا ابن سینا نرفتم ایشاا... قصد رفتنش و دارم

اول که بی خیالش شدم و گفتم تا یکی دو سال دیگه بچه نیم خوام چون واقعا اذیت شده بودم از لحاظ جسمی که هیچ از لحاظ روحی داغون داغون شده بودم ولی وقتی می یام ساین و بچه هایی رو می بینم بعد از 5-6 بار سقط بازم پیگیر هستن منم انرژی می گیرم

بازم هر چی خدا بخواد

راستش وقتی فهمیدم اینم داره سقط میشه خیلی حرفهای بدی به خدا زدم حس می کنم خدا از دستم ناراحته که این بلا ها داره سرم می یاد