2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
نه الان درد ندارم فقط هفته پیش یک شبش خیلی درد داشتم که نمی تونستم راه برم و رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست بهم گفت اگه به خونریزی بیوفتی یعنی داره سقط میشه ولی اگه بتات بالا پایین بشه بارداری خارج از رحم هست

آروم قرار ندارم بنظرت الان برم بیمارستان ................اخه تو اون هفته دکتر یه نامه نوشت که برم بیمارستان تا اونجا بتام و کنترل کنن که من نرفتم خودم هی رفتم آز دادم دو تا آزم داشت می یومد پایین ولی این یکی خیلی رفته بالا
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. مامانی یه فرشته جون. منم تجربه 1بارداری خارج از رحم دارم. برا من بتام حدود 1800بود که معلوم شد خارج از رحمه. منو فرستادن بیمارستان امام خمینی اونجا هم آمپول متو تروکسات بهم تزریق کردند بعد 3روز هم مرخص شدم.
سلام مژگان جون رفتم دکتر من و فرستادن سونوگرافی نرگس که اونجا مشخص شد من بارداری خارج از رحم دارم و بهم آمپول دادن و زدم امیدوارم با همین آمپول همه چی خوب پیش بره

برام دعا کن
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
نیکی جون چند وقت بعد از آمپول دفع شد دکتر می گفت یه مقدارش دفع میشه و بقیش جذب میشه آمپول هم یکی نصفی زدم تو هم همین مقدار زدی؟

می خواستم ببینم تو بعد از آمپول بدنت درد گرفت ؟

من پای راستم خیلی درد می کنه

بازم خدا رو هزار مرتبه شکر راهی بیمارستان نشدم با اینکه صبح وقتی رفتیم دکتر گفتم صد در صد از اون طرف می فرستنم بیمارستان ولی گفتن با آمپول رفع میشه
سلاممم ............ ایشاالله که خودش دفع میشه گلمم ...خیلی به یادت بودم ... قابل باشم حتما به یادتم و برات دعا میکنم .......... فقط یه سوال اولین روز اخرین پریت رو میگی ؟؟ بعد اینکه سونوی اولیت رو تو چه هفته ای رفتی ؟ و اگه سونوی دیگه ای هم رفتی زمانش رو برام بگو ممنونم
ببین من سقط قبلیم رو با دارو بود .........به محض گذاشتن قرص یه نقطه از کمرم گرفت و فکر میکنم طبیعی باشه ... الان خونریزیت در چه حده ؟ ببین قاعدتا یه چیزایی مثل جگر باید ازت دفع شه من که سقطام با اومدن اونا میفهمیدم تموم شده یا به هر حال یه تیکش افتاده
عزیزم آخرین پریومدم 25 بهمن بود

سونوی اولم تو هفته 5بود بعد دوبار تو هفته 6 و یک بار تو هفته 7 و یک بارم امروز که نوشته بودن هفته 8 هستم

بارداری خارج از رحمم هم تو همون لوله ای بود که بسته است همون لوله چپ
سقط قبلی خودم خیلی راحت بود بعد از اولیم سونو دفع شد یه تیکه نسبتا بزرگ بود ولی این یکی خارج از رحم نیم دونم چه جوری باید دفع بشه دکتر می گفت این آمپول بیشتر باعث میشه جذب بشه بعدشم گفت اگه دل درد شدید گرفتی یا خونریزی شدید حتما باید بری بیمارستان که عمل بشی