|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مامانی جون اروم باش خانومی ... سریعا برو دکتر یعنی همون فردا .......... ببین بارداریه خارج از رحم وقتی زود تشخیص داده شه هیچ خطری نداره عزیزم .................راستی درد نداری اصلا ؟؟؟
نه الان درد ندارم فقط هفته پیش یک شبش خیلی درد داشتم که نمی تونستم راه برم و رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست بهم گفت اگه به خونریزی بیوفتی یعنی داره سقط میشه ولی اگه بتات بالا پایین بشه بارداری خارج از رحم هست
آروم قرار ندارم بنظرت الان برم بیمارستان ................اخه تو اون هفته دکتر یه نامه نوشت که برم بیمارستان تا اونجا بتام و کنترل کنن که من نرفتم خودم هی رفتم آز دادم دو تا آزم داشت می یومد پایین ولی این یکی خیلی رفته بالا
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام. مامانی یه فرشته جون. منم تجربه 1بارداری خارج از رحم دارم. برا من بتام حدود 1800بود که معلوم شد خارج از رحمه. منو فرستادن بیمارستان امام خمینی اونجا هم آمپول متو تروکسات بهم تزریق کردند بعد 3روز هم مرخص شدم.
سلام مژگان جون رفتم دکتر من و فرستادن سونوگرافی نرگس که اونجا مشخص شد من بارداری خارج از رحم دارم و بهم آمپول دادن و زدم امیدوارم با همین آمپول همه چی خوب پیش بره
برام دعا کن
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلاممم ............ ایشاالله که خودش دفع میشه گلمم ...خیلی به یادت بودم ... قابل باشم حتما به یادتم و برات دعا میکنم .......... فقط یه سوال اولین روز اخرین پریت رو میگی ؟؟ بعد اینکه سونوی اولیت رو تو چه هفته ای رفتی ؟ و اگه سونوی دیگه ای هم رفتی زمانش رو برام بگو ممنونم
ببین من سقط قبلیم رو با دارو بود .........به محض گذاشتن قرص یه نقطه از کمرم گرفت و فکر میکنم طبیعی باشه ... الان خونریزیت در چه حده ؟ ببین قاعدتا یه چیزایی مثل جگر باید ازت دفع شه من که سقطام با اومدن اونا میفهمیدم تموم شده یا به هر حال یه تیکش افتاده
سقط قبلی خودم خیلی راحت بود بعد از اولیم سونو دفع شد یه تیکه نسبتا بزرگ بود ولی این یکی خارج از رحم نیم دونم چه جوری باید دفع بشه دکتر می گفت این آمپول بیشتر باعث میشه جذب بشه بعدشم گفت اگه دل درد شدید گرفتی یا خونریزی شدید حتما باید بری بیمارستان که عمل بشی