2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کسی دکترطاهری پناه یادکترذوالقدری روبرای سقط مکررمی شناسه 

من پیش دکتر طاهری میرفتم اصلا بی فایده بود انگار یک سال و شش ماه از عمرمو حروم کردم رفتم پیش سرکار خانم  دکترشرکت وآزمایشایی ک طاهریان هیچی نفهمید گفت تیروییدت باید زیر ۲ باشه تا بارداری صورت بگیره و دلیل سقط مکررم هم بعد آزمایش معلوم شد ایمنی بدنم بالا بود و تحت نظرشون طبیعی باردار شدم در صورتی که طاهریان بعد یکسال بو شش ماه بردن و آوردنم گفت باید آی یو آی کنی 

سلام خانوما

منم باردارم ولی رشد بچه ام متوقف شده😔

دوسال پیش هم بازم همین اتفاق برام افتاد

شوهرم واریکوسل داشت ۶ماه پیش عمل کرد

بنظرتون مشکل ما ژنتیکیه یا بخاطر واریکوسله؟؟

دکترم بهم گفت بعد سقط بیا برات آزمایش ژنتیکی بنویسم(آخه ما فامیلیم)بعدم Ivf کن هزینه اش خیلی بالاست؟؟

دکتر خوب تو تهران کی هست؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
سلام به همتون بچه ها من موندم بین ابن سینا و عارفی کدوم رو برای میکرو انتخاب کنم؟ شوهرم میگه ابن سین ...

سلام ناديا جان ازت خواهش ميكنم دوستيمو قبول كن

خيلي به كمكت احتياج دارم

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
سلام خانوما منم باردارم ولی رشد بچه ام متوقف شده😔 دوسال پیش هم بازم همین اتفاق برام افتاد شوهرم ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم .به نظرم برو پیش سهیلا عارفی تهران توقف رشد به علت مشکلات ایمنی و انعقادی و تخمک ضعیف . اسپرم ضعیف . مشکلات ژنتیک یا ساختار رحم به وجود میاد برو پیش عارفی کامل بررسی بشی من خودم چهاربار سقط به علت ایست قلبی جنین نه هفته داشتم پیش دکتر رزاقی تهران اومدم الان خارجه مشکل ایمنی و انعقادی داشتم الان به لطف خدا باردارم و آمپول انوکساپارین ۶۰۰۰ و آسپرین و سرم ای وی ای جی هر ۲۸ روز ۲۰ گرم تزریق می کنم تا هفت ماهگی باید تزریق کنم الان به لطف خدا ۲۴ هفته ام 

سلام عزیزم واقعا متاسفم .به نظرم برو پیش سهیلا عارفی تهران توقف رشد به علت مشکلات ایمنی و انعقادی و ...

ممنونم بابت جواب عزیزم

والا خیلی تعریف رزاقی و عارفی رو شنیده بودم

ولی وقت دهی اینجور دکترا سخته،برخورد منشیاشونم که دیگه هیچی،خودمم یه مدت پیش میترا فروتن بودم اونم فلوشیپ نازاییه خیلی مطبش شلوغ بود برخورد منشیش بد بود،هرچند بخاطر مادر شدن تا قله قاف هم میرم،دکتر عارفی پولکیه؟

خداروشکر که داری مادر میشی ماها که برای مادر شدن کلی سختی کشیدیم مادرای قدرشناس تر و لایق تری هستیم،ایشالله بسلامتی نی نیتو تو بغلت بگیریش

برای منم دعا کن خیلی محتاج دعام❤️

سلام عزیزم واقعا متاسفم .به نظرم برو پیش سهیلا عارفی تهران توقف رشد به علت مشکلات ایمنی و انعقادی و ...

سلام عزیزم منم دوبار سقط داشتم اولی پوچ دومی توقف ضربان قلب در 8 هفته ضمن اینکه مشکل انعقاد خون هم دارم اما سایر فاکتورها و ضوعیت همسرم رو بررسی نکردیم و من در هر دو بارداری آمپول انوکسان 6000 و آسپرین 80 می خوردم الان خیلی دپرسم می ترسم بارداری های بعدیم هم همینطوری بشه به نظرتون سهیلا عارفی دکتر خوبیه برای تشخیص مشکل من یا من برم رویان و ابن سینا؟ممنون می شم با شما در ارتباط باشم

ببخشید آزمایشات رو کجا انجام دادین شما مشکلتون معلوم شد؟

ممنونم بابت جواب عزیزم والا خیلی تعریف رزاقی و عارفی رو شنیده بودم ولی وقت دهی اینجور دکترا سخته، ...

وص

سلام خواهش می کنم عزیزم انشاءالله شما هم به زودی مامان میشی دکتر رزاقی خیلی به فکر مریض از لحاظ مالی بود ولی عارفی زیاد براش وضعیت مالی مهم نیست دکتر رزاقی خارجه دیگه نمیاد به نظرم عارفی میتونه بهت کمک کنه 

سلام عزیزم منم دوبار سقط داشتم اولی پوچ دومی توقف ضربان قلب در 8 هفته ضمن اینکه مشکل انعقاد خون هم د ...

سلام عزیزم برو پیش عارفی انشاءالله بارداری خوبی در پیش داری من آزمایشاتم رو رزاقی نوشت تهران انتقال خون و بقیه الله انجام دادم 

وص سلام خواهش می کنم عزیزم انشاءالله شما هم به زودی مامان میشی دکتر رزاقی خیلی به فکر مریض از لحاظ ...

آزمایشای ژنتیکم میشه تو بقیت الله داد؟

کدوم از متخصصای نازایی تو بقیت الله کار میکنن؟

عارفی اونجا کار نمیکنه؟