2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
من پیش دکتر طاهری میرفتم اصلا بی فایده بود انگار یک سال و شش ماه از عمرمو حروم کردم رفتم پیش سرکار خ ...

سلام من یه پسر ۸ ساله دارم بعدش ۵ تا سقط مکرر . لنفوتراپی هم انجام دادم پیش دکتر رصایی اما بی فایده بود به نطرتون دوباره برم پیش شرکت؟ ازمایشات tunel وscsa شوهرم نرمال نیست مال شما چجور بود؟

آزمایشای ژنتیکم میشه تو بقیت الله داد؟ کدوم از متخصصای نازایی تو بقیت الله کار میکنن؟ عارفی اونجا ...

عارفی ابن سینا هم میره . باید ببینی خود عارفی کدوم آزمایشگاه میفرسته . آره ژنتیک رو میتونی بقیه الله انجام داد . از دکترای بقیه الله اطلاع ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان من الان بیمارستانم دخترم تو پانزده هفتگی ایست قلبی کرد سقط چهارممه قبلیا چهار هفته شش هفته و نه هفته بودن یه دخترم دارم که بدون هیچ دارویی بارداریمو به پایان رسوندم تنها مشکلی که فعلا می دونم دارم کمکاری تیروییده که قرص مصرف می کنم و آنتی تی پو او که نزدیک دویسته که سر دخترمن داشتم

من قم هستم به نظرتون پیش چه دکتری برم که دوباره سقطو تجربه نکنم خسته شدم دیگه

سلام 

من دوتا سقط داشتم لنفو کردم ولی خانم دکتر شرکت عصبانی شد گفت شما بدنت برعلیه خودت آنتی بادی میسازه چ برسه ب خون شوهرت .باید پردنیزول تا یکماه نصفی صبحها مصرف کنی بعد بزاری باردار بشی  وآسپرین روزی ی دونه مصرف کنی وقتی باردار شدی بیای ببینمت .خلاصه ما همین کارو کردیم بعد سه ماه باردار شدم و رفتم مطب بهم نوبت نداد گفت مریض اینجا نیستی و به خودش گفتم گفت هرچی منشیام گفتن.خلاصه من بعدش افتادم دوباره لکه بینی و به زور بیمارستان الزهرا نوبت گرفتم رفتم پیشش وقتی براش توضیح دادم گفت شماد باید پردنیزول رو ادامه میدادی اگر ادامه میدادی اینجوری نمیشدی.خلاصه ما برا بار سوم دوباره تو ۸هفته سقط کردیم.و ی سری آزمایش نوشت گفت بعد عید آزمایشارو بده بیا مطب تا اورژانسی برات پرونده تشکیل بدم.اگر اونروز منو میدید من الان نی نیم سالم بود و ولی چ کنیم ک گیر ی سری آدمای خدانشناس افتادیم و دراین ک پزشک حاذقیه شکی نیست.

سلام عزیزان من الان بیمارستانم دخترم تو پانزده هفتگی ایست قلبی کرد سقط چهارممه قبلیا چهار هفته شش هف ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم . دکتر رزاقی عالی بود که الان خارجه و دیگه نمیاد برو پیش سهیلا عارفی تهران انشاءالله دیگه سقط رو تجربه نمی کنی 

سلام عزیزم واقعا متاسفم . دکتر رزاقی عالی بود که الان خارجه و دیگه نمیاد برو پیش سهیلا عارفی تهران ا ...

سلام غزل جان منم مشکل ایمنی و انعقادی دارم تاحالا ۳تا سقط در هفته های ۵ و ۶ داشتم اینبار رفتم ای یو ای کردم و ۲قلو باردار شدم و قرص پردنیزولون و سرم ای وی ای جی و انکساپارین ۴۰۰۰ استفاده کردم ولی هفته پیش که رفتم سونو گفت یکی ۵ونیم هفته توقف رشد کرده واون یکی هم قلبش ضعیفه و ریزه  برای هفته دیگه مجدد میرم سونو ولی تقریبا میشه گفت ناامیدم کرده دکترم به نظر شما اخه چرا من با وجود مصرف سرم و.... بازم نتونستم بارداری موفقی داشته باشم ازمایش کاریوتایپ و.... هم دادم ولی هردوسالم بودیم 😔

سلام دوستان من سه تا سقط در هفته هاي اول بارداري و قبل از تشكيل جنين داشتم

و بتام هميشه پايين بود به جز بارداري دوم كه كيسه و كيسه زرده بدون حنين تو هفته هشت ديده شد و سقط شد

بعد از سقط دوم يه سري ازمايش دادم كه بهم گفتن خودم مشكلي ندارم و مشكل dfi  28همسرمه

اما همسرم يك سال دارو مصرف كرد و dfiشد 21

اما من دوباره سقط كردم هفته ي شش

رفتم پيش دكتر شركت اصفهان گفت ازمايش هات تقريبا كامل اما يه سري ازمايش ديگه نوشت كه مشكل دارم

ازجمله اپكا كه3 است

امروز رفتم ازمايشو الزهرا نشون بدم گفتن ديروز اومده و تا اخراي فروردين ديگه نمياد دارم دق ميكنم

دوستاي اصفهاني اگه برم مطبش و بگم جواب ازمايش اوردم بهم نوبت ميده😭😭؟؟؟؟؟

قبل از ديدن ازمايش گفته بود

يك ماه قبل از اقدام

پرودينوزول پنج روزي يكي،ا اس ا و فوليك هم روزي يكي بخور و قرص لووتيروكسين دو روز در هفته

يعني من اينارو شروع كنم عيد ميتونم برم اقدام

اخه من خيلي طول ميكشه باردارشم

بهش گفتم دير باردار ميشم گفت احتمالا به خاطر تيروئيدت

با اين كه تو ازمايش قبلي تو رنج بود و گفت اگه بخوري زودتر باردار ميشي

اينم ازمايشمه

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

يعني من بايد تا زماني كه باردار بشم پرودينوزول را بخورم

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم