2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
سلام عزیزم واقعا متاسفم انشاءالله این سری مامانی من خودم چهارتا سقط نه هفته به علت ایست قلبی جنین دا ...

عزیزم امروز زنگ زدم وقت نداد گفت اواسط اسفند بزنم.بخدا فقط فکر چاره ام.سرکلاژ نشدم قرار بود سرکلاژ بشم کیسه اب پاره شد.خدا کنه علت پیدا بشه بتونم درمان کنم مادر بشم

خدایی هست.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم واقعا متاسفم انشاءالله این سری مامانی من خودم چهارتا سقط نه هفته به علت ایست قلبی جنین دا ...

سلام عزیزم انشالله بسلامتی نی نی بدنیا میاد ....عزیزم من خودم دوتا سقط داشتم یکی قلب نداشت هشت هفته سقط شد یکی قلب داشت هشت هفته سقط شد...میخواستم ببینم چه ازمایشایی انجام دادین ؟؟جوابش  چقدر طول میکشه آماده بشه؟؟؟ شما هیستروسکوپی هم کردین؟؟؟

سلام عزیزم انشالله بسلامتی نی نی بدنیا میاد ....عزیزم من خودم دوتا سقط داشتم یکی قلب نداشت هشت هفته ...

سلام ممنون گلم انشاءالله روزی خودت یه تاپیک دیگه به اسم سقط مکرر/  تبادل نظر نی نی سایت هست کاربر مهدیا توی صفحه ۲ اش لیست کامل ازمایشات سقط رو گذاشته من اینا رو کامل انجام دادم دوتا پریود از سقط بگذره میتونی آزمایشات رو بدی از لحاظ رحم هم باید بررسی بشی تخمک و اسپرم هم باید تقویت بشه شوهرتون هم باید آزمایش اسپرم و دی اف ای اسپرم بده من دکتر م رزاقی بود الان خارجه عالی بود میتونی بیای پیش سهیلا عارفی تهران از الان زنگ بزن نوبت بگیر برای بعد عید نوبت میده هر چی آزمایش داری با خودت بیار من هیسترو هم شدم قوس رحم داشتم دکتر رزاقی برداشتش مشکلم ایمنی و انعقادی بود شوهرم مشکل نداشت 

مگه مشکل هیدروسفالی درمان نداره?علل ژنتیکی باعثش میشه?

جنین من مشکلش خیلی حاد بود ومشکل های دیگه هم داشت هم عوامل محیطی هم ژنتیکی باعثش میشن

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
سلام دوستان خوبید منم تازه اومدم تو جمع شما میشه راهنماییم کنید این گروه سقط مککر لینکش اشتباه اصلا ...

شماره ات رو برام بفرست با مدیر گروه صحبت کنم ببینم قبول می کنه . دکتر عارفی ابن سینا هم میره شمارش رو نمی دونم . چندتا سقط داشتی عزیزم چند هفته قلب داشتن ؟ دوتا پریود از سقط بگذره میتونی ازمایشات سقط رو بدی .

سلام ممنون که جواب دادید. من دوتا سقط تو 5 هفته تا 6 هفته داشتم قلب ندلشتن فقط ساک بد عدد بتا هم پایبن بود دی ماه سقط کردم بد بقایا داشتم با قرص رفع شد این ماهم پریود شدم