2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
زهرا جان امیدوارم بقیه راهم با سلامتی بری عزیزم دلیله سقطلات تو تو ابن سینا از روی ازمایش گفتن یا هم ...

سلام مارال جان تعداد صفحات بالا بود و من نتونستم پیدا کنم شما بلاخره باردار شدید؟ و اگر بله درمانتون چی بود؟

🌞Bozuuu🌞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=80717945]بچه هاا توروخدا بگید چطوری بیام تو گروه سقط مکرر منم سقط مکررم خیلی داغونم میخوام برم پیش دکتر عارف ...[/Q

دوست عزیز باید از مطب یا بیمارستان نوبت بگیری الان زنگ بزنی احتمالا برای فروردین بهت نوبت میدن مرکز ابن سینا هم میتونی وقت بگیری من از گروه ت ل گ ر ا م اطلاعی ندارم

رب هب لی من الصالحین                                                          پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن

منم دوتا سقط داشتم یکی 17 هفته یکی 16 هفته.بعد سقط اولی همه ازمایشارو انجام دادم گفتن مشکل نداری الانم 11روزه سقط کردم.فعلا روحیه ندارم میخوام بعد عید برم ابن سینا به نظرتون اونجا جواب میگیرم؟؟؟تو دوتا بارداری بچه سالم بود تو غربالگری چند روز بعد غربالگری بچه سری اول خود به خود با خونریزی سقط شد سری دومم کیسه اب با استراحت مطلق پاره شد.نمیدونم علت چیه دارم دیونه میشم واقعا کم اوردم

خدایی هست.....
منم دوتا سقط داشتم یکی 17 هفته یکی 16 هفته.بعد سقط اولی همه ازمایشارو انجام دادم گفتن مشکل نداری الا ...

عزیزم انشالله دیگه برات تکرار نشه دکترت کی بود؟؟ دارویی استفاده نکردی مثل آمپول انوکساپارین یا هپارین...قرص پردنیزولون...آنتی بیوتیک؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

رب هب لی من الصالحین                                                          پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن
سلام دوست های عزیزم من خودم چهارتا سقط با ایست قلبی جنین نه هفته داشتم سقط سوم و چهارم انوکسا ۴۰۰۰ د ...

ببخشید شما مشاوره ایمنولوژی هم رفتین ?چی ازتون پرسیدند?از کجا فهمیدن مشکلتون ایمنی انعقادی هست?

دوستان من خودم اندازه گیری امواج خونم  را سپردم به یه شرکت  و تمام امواج خونم از ماکروفر و ...

میشه آدرس اون شرکت رو بهم بدین منم تهیه کنم.یا اگه همسرتون دیگه اون لباسو لازم ندارن به من بفروشن

منم دوتا سقط داشتم یکی 17 هفته یکی 16 هفته.بعد سقط اولی همه ازمایشارو انجام دادم گفتن مشکل نداری الا ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم انشاءالله این سری مامانی من خودم چهارتا سقط نه هفته به علت ایست قلبی جنین داشتم پیش دکتر رزاقی تهران اومدم ازمایش دادم مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم الان باردار به لطف خدا ۱۹ هفته ام سرکلا ژ شدم انوکساپارین ۶۰۰۰ و آسپرین و پروژسترون و سرم ای وی ای جی تزریق می کنم هر ۲۸ روز تا ماه هفت باید تزریق کنم . به نظرم از الان زنگ بزن مطب  سهیلا عارفی چون بعد عید وقت میده دکتر رزاقی متاسفانه خارجه دوتا پریود از سقط بگذره میتونی آزمایشات سقط رو بدی سرکلا ژ شده بودی ؟ شما حتما باید سرکلا ژ می شدی از لحاظ ساختار رحم باید بررسی شی که سپتوم نداشته باشی همین طور از لحاظ ایمنی و انعقادی هر چی آزمایش از قبل داری با خودت پیش عارفی ببر جواب آزمایشات آماده شد اینجا بزار راهنمایی می کنم 

ببخشید شما مشاوره ایمنولوژی هم رفتین ?چی ازتون پرسیدند?از کجا فهمیدن مشکلتون ایمنی انعقادی هست?

سلام نه عزیزم پیش دکتر رزاقی تهران اومدم فوق تخصص زنان و نازایی بودن الان متاسفانه خارجه برای همیشه . با آزمایش خون مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم شما چندتا سقط داشتی چند هفته؟  قلب داشتن ؟ دارو تو بارداری نداشتین ؟ الان میتونی بیای پیش سهیلا عارفی تهران از الان زنگ بزن نوبت بگیر برای بعد عید بهت نوبت میده هر چی آزمایش داری با خودت بیار بهش نشون بده آزمایشات سقط مکرر توی یه تاپیک دیگه به اسم سقط مکرر / تبادل نظر نی نی سایت هست کاربر مهدیا گذاشته صفحه ۲ هستش آزمایشات کامل سقطه . البته علاوه بر این آزمایشات باید از لحاظ رحم هم پیش عارفی بررسی بشی همین طور شوهرتو ن باید آزمایش اسپرم  و دی اف ای بده تخمکتون رو هم باید تقویت کنید 

عزیزم انشالله دیگه برات تکرار نشه دکترت کی بود؟؟ دارویی استفاده نکردی مثل آمپول انوکساپارین یا هپاری ...

دکترم محمدی فر تو کرج بود.نه فقط امپول پرلوتون و شیاف پرژسترون.الان میخوام برم دکتر عارفی البته وقت نشد بگیرم

خدایی هست.....