2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

سلام دوستان

منم ۵تاسقط داشتم سه تای اولی قلب تشکیل نشدبعده کلی آزمایش که نشون دادغلظت خون دارم  وازمایش کاریوتایپ که سالم بود باردارشدم وآسپرین وهپارین استفاده کردم وخوب بود قلب تشکیل شدتا۱۸هفته همه چیز خوب پیشرفت تا۱۸هفته گفتن جنین هیدروسفالی داره وسقط کردم 

دوباره بامشورت دکترژنتیک که گفتن ۵درصدممکنه دوباره پیش بیادبعده ۶ماه باهمون داروهای قبلی باردارشدم امابازم جنین هیدروسفال بود وسقط کردم 

ازاونایی که جنین شون مثل من مشکل داشته میخوام که راهنمایی کنن

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

سلام من دوساله ازدواج کردم و ۳ تا سقط داشتم بارداری اخرم اسپرین و انوکسا استفاده میکردم ولی ۸هفته جفتم جدا شده بود و قلبش وایستاده بود سقط دومم جفتم جدا شده بود کسی هست مث من بوده باشه؟ دکترم گفته برم مرکز ناباروری مشهد واسه سقط مکرر جواب میده؟

یا طبیب من لا طبیب له

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استاتر كنجكاو شدم كه شما كه پنج بار سقط داشتين الان نى نى دارين ؟؟؟لطفا جواب بدين منم سه بار سقط دارم نگران آينده و بچه دار شدنم هستم 😔

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام دوست های عزیزم من خودم چهارتا سقط با ایست قلبی جنین نه هفته داشتم سقط سوم و چهارم انوکسا ۴۰۰۰ داشتم بازم قلبش و ایستاد بعد اومدم پیش دکتر رزاقی تهران کلی آزمایش دادم مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم شوهرم سالم بود هیسترو هم شدم قبل بارداری سه ماه آسپرین و فمبیون و امکاسه و متفورمین  استفاده کردم بعد به لطف خدا باردار شدم توی بارداری آسپرین و انوکساپارین ۶۰۰۰ و متفورمین و فمبیون و امکاسه و پروژسترون و سرم ای وی ای جی هر ۲۸ روز ۲۰ گرم تزریق   میکنم تا هفت ماهگی باید تزریق کنم  الان به لطف خدا ۱۷ هفته ام متاسفانه دکتر رزاقی خارج اند دیگه نمیان شما می تونید پیش دکتر سهیلا عارفی تهران بیاید باید دوتا پریود از سقط بگذره از الان زنگ بزنید نوبت بگیرید یکشنبه و سه شنبه و چهارشنبه مطب هست باید زیاد زنگ بزنید چون اشغاله هر چی آزمایش و عکس رنگی دارید با خودتون ببرید جواب ازمایشاتون آماده شد اینجا بزارید راهنماییتون میکنم امید خودتون رو از دست ندید انشاءالله همه مامان میشیم 

سلام دوستان منم چند تا سقط داشتم بعد از اون تو کاریوتایپ متوجه شدم از لحاظ کروموزومی مشکل دارم متاس ...

دوست عزیزم واقعا متاسفم شما هم پیش دکتر عارفی بیا پیش متخصص ژنتیک هم برو کاریوتایپ شما مشکل داره یا شوهرتون اگه مال شما مشکل داشته باشه اگه کلا هیچ امیدی نباشه می تونید تخمک اهدایی بگیرید ولی حتما باید با دکتر عارفی و متخصص ژنتیک صحبت کنید به روشی به نام پی جی دی هم هست که جنین رو از لحاظ ژنی بررسی می کنن 

سلام غزل جون 

کاریوتایپ خودم مشکل داره،به تخمک اهدایی که اصلا نمیتونم فکر کنم،متخصین ژنتیک بهم پی جی دی را پیشنهاد دادن ولی تا حالا کسی را ندیدم از پی جی دی جواب گرفته باشه درصد موفقیتش خیلی کم ،ولی تنها راهیی که دارم مجبورم انتخابش کنم دکتر عارفی هم زنگ زدم میگه اسفند باید زنگ بزنی تا برای سال دیگه بهت نوبت بدم که دیگه برا من خیلی دیر ،دکترا گفتن نباید زمان از دست بدی

از بارداریت خیییلی خوشحالم امیدوارم دوران خیلی خوبیی سپری کنی وهمه چیز به سلامتی طی بشه.

دوستم الان دعات خیلی مستجاب خواهش میکنم به من و امثال منم دعا کن.

[QUOTE=79701276]سلام غزل جون  کاریوتایپ خودم مشکل داره،به تخمک اهدایی که اصلا نمیتونم فکر کنم،متخصین ژنتیک بهم ...[/

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم من یه نفر رو می شناسم چند بار سقط داشت با روش پی جی دی دوقلو پسر آورد سالم به نظرم شما هم امتحان کن مشکل ایمنی و انعقادی نداری ؟ فقط بچه ها هیدروسفالن زنده مجبوری سقط کنی ؟ 

اولی که قلبش تشکیل نشد به زور با قرص سقط کردم دومی هم زنده بود با کورتاژ و قرص،نمیدونم مشکل ایمنی انعقادی دارم یا نه،دکترا تا حالا برام ننوشتن.

وای چقدر خوشحال شدم که پی جی دی جواب داده براش.

ممنون عزیزم خیلی دلگرم شدم.

اولی که قلبش تشکیل نشد به زور با قرص سقط کردم دومی هم زنده بود با کورتاژ و قرص،نمیدونم مشکل ایمنی ان ...

آره دکتر عارفی پی جی دی کرده به نظرم پیش عارفی برو که از لحاظ ایمنی و انعقادی و رحم بررسی بشی شوهرت هم آزمایش اسپرم و دی اف ای بده بعد پی جی دی کن پی جی دی هزینش چنده ؟