2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام . من یه مرده زایی تو هفته 23 داشتم که فهمیدم تو رحمم مرده. بعدش ازمایشات ایمنی و انعقادی دادم که نتیجش این بود که مشکل ایمنی نداشتم ؛ MTHFR و PAI1 هتروزیگوت بودن و کراس مچ 9. حالا دکترم گفته باید تو بارداری بعدیم اسپرین و هپارین بگیرم وقبل بارداری دوبار لنفوسیت تراپی کنم میخوام بدونم کسی بدونه با این کارها باردار شده باشه و موفق بوده باشه؟؟؟ با دوبار لنفو کراس مچ 20میشه؟

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
چکار کردی عزیزم؟  درست شد؟ الان بارداری؟

شما هم کراس مچ تون پایینه؟ عددش چنده؟ سقطتون تو چند هفته بوده؟ ببخشید که اینهمه سوال کردم

سلام . من یه مرده زایی تو هفته 23 داشتم که فهمیدم تو رحمم مرده. بعدش ازمایشات ایمنی و انعقادی دادم ک ...

سلام.منم‌دوبار سقط داشتم .ازمایشات سقط مکرر دادم.مشخص شد هموزیگوت هستم دکتر گفته اسپرینو سلکسان درمانشه.حرفی از لنفوسیت تراپی نزد.باید انجام بدیم؟حالا اینسری اقدام کردم نشدم.حدانکنه نازا شده باشم یا لولم بسته شده باشه.چون اون دو سری دیگه بار اول باردار شدم

خدایاشکرت.
سلام.منم‌دوبار سقط داشتم .ازمایشات سقط مکرر دادم.مشخص شد هموزیگوت هستم دکتر گفته اسپرینو سلکسان درما ...

سقط هاتون توی چند هفته بودن؟ ایشالا این دفعه با مصرف داروها بچه ات برات میمونه و غصه اون قبلی ها فراموشت میشه

سقط هاتون توی چند هفته بودن؟ ایشالا این دفعه با مصرف داروها بچه ات برات میمونه و غصه اون قبلی ها فرا ...

عزیزم‌اولی تو سونو ان تی گفتن هیدروپس شده ختم‌بارداری دادن تو چهارده هفته و دوروز سقطش کردم تو بیمارستان بعد بقایا موند مجبور به کورتاژ شدم.دومی رو ۴۰روز بعد از کورتاژ حامله شدم که تو سونو ان تی متوجه شدم‌تو ۹هفته ایست قلبی کرده و سقط فراموش شده بود که کورتاژ کردم

خدایاشکرت.
عزیزم‌اولی تو سونو ان تی گفتن هیدروپس شده ختم‌بارداری دادن تو چهارده هفته و دوروز سقطش کردم تو بیمار ...

الهی خیلی سخته درکت میکنم. شما چون هموزیگوت بودی زود نشون داده ولی من هتروزیگوتم تو 23 هفته بچه ام ایست قلبی کرد  

من دو تا سقط تو هفته هاي ٨ و ١٠ به علت ايست قلب جنين داشتم بيمارستان صارم و ابن سينا هيچ كاري برام ...

سلام عزیزم خوبید تو رو خدا اگر انلاین میشید جواب بدید منم مثل شمام..مشکلتون چی بود...و چه دارویی مصرف میکردید 

سلام منم دوتا سقط داشتم اسپرین و لوتیروکسین میخورم و متفورمین 

کراس مچم پایینه 5 

فاکتور 5 م مشکل داره بیماری خود ایمنی دارم 

بهم گفتن باید لنفو بشم رفتم ابن سینا آی وی ای جی بگیرم گفتن هیچکدومو نمیخواد میتونی باردار بشی حالا من موندم حرف کدوم دکترو گوش کنم صارم یا ابن سینا 

سلام بچه ها کیا کراس مچ پایین داشتن، بیاید بگید چکار کردید، من دنبال گروه خونی منفی هستم برا لنفوسی ...

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم گروه خونی او منفی هستم هیچکسو پیدا نکردم کراس مچم 5 بود رفتم ابن سینا  ای وی ای جی بدن گفتن لازم نداری نمیدونم به کدوم دکتر اعتماد کنم شما چیکار کردید؟