2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان زهرا 5 جان سلام من را یادت میاد من آنا هستم گفتم 5تا سقط داشتم مرکز ابن سینا می رفتم یا ...

سلام عزیزم می خواستم بدونم بعد از پنج تا سقط بلاخره باردار شدی نی نی به دنیا اومد تحت نظر کدوم دکتر هستی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستان خوبم لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید 

من خرداد ماه انتقال جنین داشتم که ۱۹روز بعد تزریق امپول اچ سی جی ازمایش دادم بتام چهلو خرده ای بود گفتن مثبته ولی باید رشد کنه که رشد نکرد بتام روز۲۱ازمایش دادم افت بتا داشتم این سری دکتر برا خودمو همسرم کاریوتایپ+سقط مکرر ازمایششو نوشت همچنین ازمایشا ایمنی انعقادی.

بنظرتون عدم رشد بتای من سقط حساب میشه؟

ضمنا چهار روز بعد قطع داروهام سه تیکه گوشت خونی سفت به شکل لوبیای و اندازه لوبیا چیتی ازم دفع شد عذر میخوام واضح گفتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

من دوتا سقط پشت سر هم داشتم اولی تو هفته هفت با ضربان قلب دومی در هفته ۵ و شش روز با ضربان قلب ...

اولی رو یک‌چمدون برداشتم سقط شد اما دومی خود به خود دکتر برام هپارین تجویز کرده هر روز ...اخه هر روز خیلی سخته  

من دو تا سقط تو هفته هاي ٨ و ١٠ به علت ايست قلب جنين داشتم

بيمارستان صارم و ابن سينا هيچ كاري برام نكردن و من سراغ دكتر محسن معيني رفتم

اول خدا بعد ايشون

مشكل رو تشخيص دادن و من باردار شدم و خدا رو شكر الان پسرم ٧ ماهشه

روزهاي بدي رو بعد آز سقط گذروندم ولي خدا رو شكر الان پسرم بغلم خوابيده

ايشالا كه خدا آرزوي همه رو  براورده كنه

اينو دارم همه جا مينويسم، چون بعد آز سقط واقعا نا اميد شده بودم و يكي آز تصميماتم اين بود كه اگه خدا بهم به ني ني داد بيام و به كسايي كه سقط ميكنن بگم اصلا نگران نباشيد و حتما حتما تحت نظر به دكتر كار بلد باشيد و وقت خودتون رو تو بيمارستان ها تلف نكنين

سلام دوستان 

من توهفته 35بارداری بچه م ایست قلبی کرد ومتوجه شدم تو رحمم مرده قبل این بچه هم ی سقط تو 8هفتگی داشتم دکترا میگفتن علت مردن بچه دیابت بارداری بوده باید انسولین تزریق میکردی بنظرتون چیکارکنم کجا ی دکترخوب برم  لطفا راهنماییم کنين

سلام دوستان  من توهفته 35بارداری بچه م ایست قلبی کرد ومتوجه شدم تو رحمم مرده قبل این بچه هم ی ...

حتما آزمایشات سقط مکرر که شامل آزمایشات ایمنی و انعقادی هست بدید

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

سلام بچه ها

کیا کراس مچ پایین داشتن، بیاید بگید چکار کردید، من دنبال گروه خونی منفی هستم برا لنفوسیت تراپی، ولی کسی رو پیدا نمیکنم :-(

با دارو درمان میشه؟

کیا با این مشکل باردار شدن؟

من دو تا سقط تو هفته هاي ٨ و ١٠ به علت ايست قلب جنين داشتم بيمارستان صارم و ابن سينا هيچ كاري برام ...

خانوم علت سقطتون چی بود؟

توبارداری موفقتون چه دارویی مصرف کردین؟

منم شرایط شمارو دارم