2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان .من چند روزه کلا ریختم بهم خورده یبوست گرفتم صورتم ورم کرده .حرارت دارم دستام بیحسه ..ایا ممکنه از اینکه باردار باشم یا از قرص رتلاکس باشه 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
سلام به همگی من دیروز رفتم ابن سینا. اومدم بهتون گزارش بدم: اول رفتم پیش دکتر زرنانی. آزمایشهای ژنت ...

سلام ببخشید مطب دکتر زرنانی کجاست؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
مرکز ابن سینا رفتم اونجا بود الان نمیدونم هست یا نه؟

امروز رفتم گاندی اونجا بود

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
سلام دوستان اگه گروه هست بدید عضو شیم لطفا

سلام.  من و چندتا از دوستام که سقط مکرر داشتیم فکرکردیم توی یک گروه تلگرامی با هم باشیم و اطلاعاتی که داریم با هم شریک بشیم.

همگی هم زیرنظر پزشکان متخصص سقط مکرر هستیم. ( دکترعارفی، دکتر رزاقی و کلینیک های معتبر باروری).

اگر خواستید عضو بشید به این ای دی تلگگگگرام مسیج بدید.

@Le_petit_oiseau_de_bonheur

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام

عزیزم منم دو بار سقط داشتم میخوام برم پاکروش کلوبش چجوریه عضو بشم؟

سلام.  من و چندتا از دوستام که سقط مکرر داشتیم فکرکردیم توی یک گروه تلگرامی با هم باشیم و اطلاعاتی که داریم با هم شریک بشیم.

همگی هم زیرنظر پزشکان متخصص سقط مکرر هستیم. ( دکترعارفی، دکتر رزاقی و کلینیک های معتبر باروری).

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام

دکتر.عارفی.هم.خوب.هست.به.نظرتون