2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
دوستای خوبم  لطفا جواب بدید  یکی از دوستام یه پسر داره منتهی بعد از بچه اولش 5 بار سقط دا ...

پیش متخصص سقط مکرر تهران هستن؟

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
خانوما لطفا خواهرانه اگ اطلاعاتی دارین کمکم کنید  من راهی نمونده ک نرفته باشم  پیش ...

قبل بارداری پردنیزولون خوردین؟

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فکر نمیکنم رفته باشه

اگه خونه اش تهران بگین بره پیش دکتر رزاقی متخصص سقط مکرر

سلام دوستان من یه پسر ۴ساله دارم و دوتا سقط توی ۶هفته داشتم حالا از دکتر رزاقی وقت گرفتم ۳۰مهر اما من خیلی داغونم تا اون موقع نمی توان تحمل کنم هیچ راهی نیست به کم وقتمو جلوتر بندازم بنطرتون؟

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری

سلام من دوتا پشت سرهم تو یکسال سقط کردم رفتم ازمایش گفت مشکلت لخته شدن خونه ..گفتن باید امپول بزنی تا بمونه حالا یکسال و پنج ماهه ک باردار نمیشم ..رفتم عکس رنگی گفتن چسبندگی داری بازش کردن گفتن دیگه مشکلی نداری .این ماهم بهم رتلاکس دادن از دیشب درد شدید دارم مقعدم واژنم زیر شکمم درد مکنه دیروز دردش شدید بود امروز بهترم 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
سلام دوستان من دوتا سقط داشتم ک ب تشکیل قلب نرسیدن..دکتر فقط مولتی ویتامین میده بنظرتون قبل اقدام آس ...

بمن دکتر اسپرین داده یعنی اسپرین نقشیم داره

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
بمن دکتر اسپرین داده یعنی اسپرین نقشیم داره

اره چرا نداره ولی اکثرا همراهش آمول هپارین هم میدن