2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من خودم اندازه گیری امواج خونم  را سپردم به یه شرکت  و تمام امواج خونم از ماکروفر و مودم وای فای و تلفن های همراه همه خانوادمون و تلفن بیسیم خونم و تمام لامپ های کم مصرف خونم و امواج رادن و ایکس و گاما عه خونم  و آنتن روبروی خونم که چقد امواج به خونم منتقل  میکنه  و میزان پارازیتی که به خونم میرسه را با گزارش دقیق برام اندازه گیری کردند و یه عالمه مطالب آموزنده و نکات آموزشی  و آداب کار کردن با تمام وسایلی که  امواج ازش ساطع میشه را بهم گفتن

حتی یه لباس بارداری ضد امواج توو دوران بارداری برای خانومم ازشون خریدم

لباس بارداریو جلوی چشمم تست کرد که جه چوری عمل میکنه!   موبایل رو بزاری توو لباس آنتن نمیده  و بیاری از لباس بیرون آنتن میده!من یادمه اون موقع توو مرحله تبلیغات بودن و چون ابتدای کار بود پول خیلی کمی دادم اما خیالم راحت شد چون خانومم باردار بود و خیلی نگران بودم.

امیدوارم این فرهنگ توو مملکت ما جا بیفته  و همه بدونن چقدر مهمه

دوستان من خودم اندازه گیری امواج خونم  را سپردم به یه شرکت  و تمام امواج خونم از ماکروفر و مودم وای فای و تلفن های همراه همه خانوادمون و تلفن بیسیم خونم و تمام لامپ های کم مصرف خونم و امواج رادن و ایکس و گاما عه خونم  و آنتن روبروی خونم که چقد امواج به خونم منتقل  میکنه  و میزان پارازیتی که به خونم میرسه را با گزارش دقیق برام اندازه گیری کردند و یه عالمه مطالب آموزنده و نکات آموزشی  و آداب کار کردن با تمام وسایلی که  امواج ازش ساطع میشه را بهم گفتن

حتی یه لباس بارداری ضد امواج توو دوران بارداری برای خانومم ازشون خریدم

لباس بارداریو جلوی چشمم تست کرد که جه چوری عمل میکنه!   موبایل رو بزاری توو لباس آنتن نمیده  و بیاری از لباس بیرون آنتن میده!من یادمه اون موقع توو مرحله تبلیغات بودن و چون ابتدای کار بود پول خیلی کمی دادم اما خیالم راحت شد چون خانومم باردار بود و خیلی نگران بودم.

امیدوارم این فرهنگ توو مملکت ما جا بیفته  و همه بدونن چقدر مهمه

سلام بچه ها منم عضو قدیمی این تاپیک هستم اما همیشه مطالبش رو میخوندم و چیزی نمینوشتم منم 3 تا سقط د ...

سلام عزیزم شما هنوزعضو هستی؟میخاستم بدونم ۴تا پروژسترون تو یک روز میزدی ضرری برا جنین نداشت؟

دوستای خوبم  لطفا جواب بدید  یکی از دوستام یه پسر داره منتهی بعد از بچه اولش 5 بار سقط دا ...

سلام عزیزم پیش دکتر رزاقی تهران بره روزهای زوج تو مطب ساعت ۹ تا ۴ زنگ بزنه نوبت بگیره الان مسافرته سوم مرداد میاد تلفنش تو سایت هست من خودم مریض دکتر رزاقی ام چهار بار سقط به علت ایست قلبی جنین داشتم توی نه هفته پیش رزاقی رفتم مشکلم رو ایمنی و انعقادی تشخیص داد هیستروسکوپی هم شدم قوس رحمم رو برداشت داروی بارداری انشاءالله سرم ای وی ای جی و انوکساپارین ۶۰۰۰ و اسپرین انشاءالله  این ماه یا ماه دیگه هم اقدام به بارداری ام 

سلام عزیزم پیش دکتر رزاقی تهران بره روزهای زوج تو مطب ساعت ۹ تا ۴ زنگ بزنه نوبت بگیره الان مسافرته س ...

سپاس ان شاله به زودی یه نی نی سالم بیاد توی بغلت 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
سلام دوستان زهرا 5 جان سلام من را یادت میاد من آنا هستم گفتم 5تا سقط داشتم مرکز ابن سینا می رفتم یا ...

کسی از انا خبر داره ???

بدون دارو بچه دار شد ??

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

خانوما لطفا خواهرانه اگ اطلاعاتی دارین کمکم کنید 

من راهی نمونده ک نرفته باشم 

پیش دکتر رزاقی میرفتم با تموم داروها 

سرم ای وی ای جي 

سلکسان شیش هزار 

آسپرین و .....

همه چی 

اما بازم بچم قلبش تشکیل نشد

میخوام دفعه بعدی بدون دارو پیش ببرم خيليم حال و روزم بده 

دیدین کسی و مثل ما مشکل ایمنی و انعقادي داشته باشه و بدون دارو نتیجه گرفته باشه ?? 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

سلام دلارام عزیز واقعا متاسفم منم مثل شما درگیر سقطم چهاربار سقط داشتم ناامید نشو عزیزم منم دیدم کسایی رو که یه بار با رزاقی نتیجه نگرفتن اما بار دوم نتیجه گرفتن ازمایش اسپرم شوهرت نرماله ؟ دی اف ای هم داده؟ توی بارداری اخرت پردنیزولون هم داشتی ؟ هیستروسکوپی چی شدی؟ به نظرم ریسک نکن ما بدون دارو بارداری نرمالی نداریم یه بار دیگه پیش رزاقی برو ازمایشاتت رو تکرار کن شوهرت هم اگه کامل بررسی نشده بررسی بشه انشاءالله خیره 

سلام بچه ها . منم سه بار میکرو کردم یک بار + شد ک سقط شدن. الان دوسال از میکرو اخرم میگذره. و من طبیعی باردار شدم ولی بازم سقط شد.

چرا اخه سقط میشه؟

شوهرم ازمایشش خوبه رو مرزه. خودمم کم کاری تیرویید دارم ولی تو بارداری کنترلش میکنم. 

دلیل سقط چیه اخه   

الان باز میخام اقدام کنم ولی از سقط میترسم دیگه   

سلام بچه ها . منم سه بار میکرو کردم یک بار + شد ک سقط شدن. الان دوسال از میکرو اخرم میگذره. و من طبی ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم به نظرم باید ازمایشات سقط مکرر رو بدی هم از لحاظ ایمنی و انعقادی و رحم بررسی شی پیش دکتر رزاقی تهران بیای کامل بررسیت میکنه واقعا دکتر خوبیه