2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
سلام عزیزم خوبی توکل جان من مهدیا هستم نمیدونم منو یادته یا نه من بعداز چند سال اومدم نی نی سایت دوس ...

عزیزم شما کرمانی بودین؟میشه بگین چ جوری داروهاتون رومی گرفتین؟اگه سرم برام تجویز کنن چجوری تهیه ش کنم,باید برم تهران هر سری؟میشه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کرمانی بودین؟میشه بگین چ جوری داروهاتون رومی گرفتین؟اگه سرم برام تجویز کنن چجوری تهیه ش کن ...

نه من کرمان نیستم 

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

سلام دوستان من بعد دو سقط پنج و هفت هفته داشتم و مشخص شد مشکل سیستم ایمنی و انعقادی دارم 

دوبار صارم لنفوسیت شدم و ج نداده آخرش کراس مچم 8.5 شد! 

و الان برای بار سوم لنفوسیت شدم اما دیگه ج نگیرم می‌خوام به دکترم بگم دیگه لنفوسیت نمیرم و سرم آی وی آی جی بنویسه... 

کسی با سرم بارداری موفقی داشته... دوستانی که تجربه دارن بگن از چه مدت قبل اقدام و چه مقدار مصرف میشه؟

سلام دوستان من بعد دو سقط پنج و هفت هفته داشتم و مشخص شد مشکل سیستم ایمنی و انعقادی دارم  دو ...

بیااین تاپیک.همه ایمنی ها، سرم داشتن. اینجابپرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=4227

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم