2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158763 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@M9s1h

دوستان این ادی منه ت ت ل گ ر ا م بیاین تو پی وی من بهتون لینگ بدم اینجا لینگ نمیدم چون ممکنه مرد بیاد گروه کاملن گروه زنونه هست و برا امنیت بچه ها اهمیت قایلیم

نمیدونم چرا درخواست دوستیتونو نمیبینم 

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
@M9s1h دوستان این ادی منه ت ت ل گ ر ا م بیاین تو پی وی من بهتون لینگ بدم اینجا لینگ نمیدم چون ممکنه ...

فقط علامت اختصاری ادساین @کنار Mهست تو تایپ رفت کناریک

فقط علامت اختصاری ادساین @کنار Mهست تو تایپ رفت کناریک

تو گروه ما هم پوچ هم حاملگی مولار و هم اونهای ک زایمان زودرس و هم حاملگی شیمیای بودن که همشون جواب گرفتن بیشتر از دوتا سقط داشتن 

ما بیشتریامون دکترمون خانوم دکتر فاطمه رزاقی بود ک با ازمایشهای ایمنی انعقادی ک ازمون گرفت فهمیدیم مشگلمون حل شدنیه فقط نباید پیش دکتر زنان معمولی میرفتیم  ایشون متخصص سقط مکرر هستن چند دکتر دیگه مثل سهیلا عارفی و  هستن ک اون هم قابل تاییده و تو گروهمون از ایشون هم نتیجه گرفتن و عالین 

@M9s1h دوستان این ادی منه ت ت ل گ ر ا م بیاین تو پی وی من بهتون لینگ بدم اینجا لینگ نمیدم چون ممکنه ...

سلام من ایدیتو وارد کردم ولی نمیتونم پیدات کنم

👪خدا جوونم یعنی میشه منم یه روزی مامان بشم👪
تو گروه ما هم پوچ هم حاملگی مولار و هم اونهای ک زایمان زودرس و هم حاملگی شیمیای بودن که همشون جواب گ ...

مهدیا جان منم دکترم رزاقی هست،تمام ازمایشایی که نوشت رو دادم.اولی پوچ بود.الان دومی هم پوچه😔😔😔 ازمایشا چیز خاصی نشون نداد،دارویی نداد بهم جز سلکسان،کسی مثل من تو گروه داشتین؟داغونم واقعا،ترجیح میدم بمیرم