2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158644 بازدید | 14067 پست
دوستان واقعا به راهنمایی تون نیاز دارم واقعا اگه میشه کمک کنید من ۱۰ سال هست ازدواج کردم و در این م ...

سلام عزیزم خوبی توکل جان من مهدیا هستم نمیدونم منو یادته یا نه من بعداز چند سال اومدم نی نی سایت دوست داشتم خبرهای خوبی هزش بشنوم و بگی باردارم الان خوندم ک چقدر سختی کشیدی ولی نی نی نیومده الهی به حق همین روزا بزودی نی نی دار بشی ما تو ت ل گ ر ا م گروه زدیم ۱۲۰ تا ب بالا هستیم گفتم شاید دوست داری بیتی تو جمع ما بازم من همیشه به یادت بودم ان شالله بزودی نتیجه بگیری 

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
[QUOTE=45046916]https://t.me/joinchat/BZEa1EMEDSH0bwلینک گروه سقط مکرر تازه درست شده هر کی دوست داره ...

اگه شما هم دوست دارید بیاین تو گروه ما ۱۲۰ تا هستن با مشکلات مثل هم و نتیجه واقعا گرفتن با دکتر درست و تجربه های بچه ها 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام من بچه ام و از دست دادم  دکتر بهم کورتن داده بود نخوردم  ممکنه برای این سقط شده با ...

باید میخوردی حتی تو بارداری 

اگه شما هم دوست دارید بیاین تو گروه ما ۱۲۰ تا هستن با مشکلات مثل هم و نتیجه واقعا گرفتن با دکتر درست ...

سلام عزيزم 

درخواست دوستي منو قبول كنيد تا بتونيد لينك گروه برام بفرستيد اگر ممكنه ممنونم

خدایاشکرتتتتت 😍😍
لوپوس منفی خوبه پریسان اپکا مشکل داره. دکتر شرکت معمولا پردنیزولون و سرم میده. بقیه فاکتورهات چه طور ...

سلام دلنیا جان،منم آپکام پنج شده،شما چه درمانی انجام دادید که باردار شدین،؟من از لنفو میترسم،میتونی راهنمایی کنی عزیزم

سلام عزیزم خوبی منن سقط داشتم دوتا رفتم دکتر فاطمه رزاقی کاشانی ازمایش ایمنی انعقادی ازم‌گرفت با یه ...

مهدیا جان انشااا خدا نی نی گلتو حفظ کنه،منم دوتا میکرو منفی داشتم این سری میخوام سرم ivig بزنم،شما چند دوره سرم زدی عزیزم،؟این سری خیلی میترسم ،کاش خدا کمکم کنه،خیلی داغونم 

اگه شما هم دوست دارید بیاین تو گروه ما ۱۲۰ تا هستن با مشکلات مثل هم و نتیجه واقعا گرفتن با دکتر درست ...

سلام میشه منم ببرید توی.گروه. اردیبهشت امسال پوچ داشتم که سقط شد با بدبختی. مجدد اقدام کردم و الان هفته پنج تموم شده و باز هم پوچه... دیگه نمیکشم😭 زیر نظر رزاقی بودم و ازمایشارو هم همه رو کامل دادم.میشه منم ببرید توی گروه،کسی مثل من بوده؟

دوستان واقعا به راهنمایی تون نیاز دارم واقعا اگه میشه کمک کنید من ۱۰ سال هست ازدواج کردم و در این م ...

فکرکنم شرایط من و شما شبیه باشه.من بعد از سقط پوچ رفتم زیر نظر رزاقی و هرچی ازمایش ایمنی انعقادی بود دادم،مشکلی نشون نداد.اما الان دومی هم پوچه.صد در صد میگه بروpgd که اونم معلوم نیست جواب بده.😔😔😔😔 خیلی داغونم،دلم میخواست می مردم.

مراحل پی جی دی به چه صورته؟

سلام دوستان گلم عزیزم ازتون خواهش میکنم آدرس مطب دکتر زرنانی رو برام بزارین ایمونولوژیست میگم خواهش میکنم ازتون

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

عزيزم برو بيش دكتر زرناني بيمارستان گاندي زنگ بزن بخش جنرال ازش وقت بگير

دکتر زرنانی برای سقط مکرر هست؟ در این مورد مثل من و ایشون میتونه کمک کنه؟

دكتر زرناني متخصص ايمونولوژي هستن شايد از لحاظ ايمني مشكلي باشه دركل تاريخچه خانوادگي و مابقي مسائل رو برات چك ميكنن