2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158624 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یسنا جون، من لنفوسیت تراپی کردم آز کراس مچم 4% بود بعد از دو بار لنفوسیت در اوج ناباوری به 30% ...

عزیزم کجا انجام دادین ؟جنتی ؟این اثر لنفوسیت تز بدن میره یا میمونه ؟میگم مریض نشیم حالا سر این مساله اخه منم انجام دادم حس میکنم بدنم ض عیف شده خیلی میترسم 

سلام دوستان منم يك سقط داشتم هفته ٩قلبش ايست كرده بود مريض دكتر رزاقي هستم ازمايش ايمني انعقادي دادم سي دي هام نرمال بود اما إنتي تروگلوبين و اچ اي پي نرمال نبودن دكتر گفته تو بارداري هپارين و سرم بزنم اما پردنزيلون نداده بهم وگفته اين ماه اقدام كنم كسي بوده با مشكل ايمني بدون پردنزيلون وفقط با سرم نتيجه گرفته باشه خواهش ميكنم جواب بديد من خيلي نگرانم

سلام دوستان منم يك سقط داشتم هفته ٩قلبش ايست كرده بود مريض دكتر رزاقي هستم ازمايش ايمني انعقادي دادم ...

من ای وی اف ناموفق داشتم نیلوفر جون چند ماه بعد ای وی اف ناموفق میتونم ایمتی انعقادی رو بدم؟ 

سلام دوستان منم يك سقط داشتم هفته ٩قلبش ايست كرده بود مريض دكتر رزاقي هستم ازمايش ايمني انعقادي دادم ...

وای منپ دقیقا مث توام دکتر بهم پردنیزولون نداده فقط گفت حامله شدی بیا هپارین برات بنویسم منم میترسم بدون قرص برم اقدام کنم لطفا اگه جواب سوالتو فهمیدی به منم بگو ممنونم